+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Servicemonteur Beveiliging Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Als gezicht van ons team bouw je sterke klantrelaties door jouw technische kennis te gebruiken voor advies. Je zorgt voor het onderhoud van beveiligingssystemen en analyseert risico's. Tijdens klantbezoeken deel je jouw bevindingen en geef je advies over verbeteringen. Je werkt niet alleen, maar samen met collega's die jou ondersteunen. Ook kun je blijven leren en groeien door trainingen en talentprogramma's. Dit is jouw kans om in een team van experts te werken en jezelf te ontwikkelen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als gezicht van onze opdrachtgever, creëer je sterke klantrelaties door technische expertise te combineren met advies. Je zorgt voor het onderhoud en de evaluatie van beveiligingssystemen, waarbij je de naleving van regelgeving waarborgt en risico's op het gebied van brandveiligheid en criminaliteit analyseert. Tijdens klantbezoeken deel je bevindingen en adviseer je over mogelijke verbeteringen. Naast preventief onderhoud los je storingen op en voer je aanpassingen door. Uitgebreide kennis van diverse beveiligingssystemen wordt ondersteund door collega's. Nauwkeurige rapportage, zowel intern als voor de klant, is cruciaal. Werkorders ontvang je via de Servicedesk op je tablet, inclusief relevante technische informatie en checklists. Actieve deelname aan de storingsdienst is een essentieel onderdeel.


Wat wij bieden?

Een baan hebben waar je blij van wordt en die écht bij je past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Daar helpen wij je graag bij. Wanneer je via Voort in dienst komt, heb je niet alleen een leuke baan en goede begeleiding: ook heb je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk of technisch vlak met onze Voort Academy of via één van onze talentprogramma’s. Samen groeien we verder! 

Je krijgt van ons: 

  • Een mooie baan bij onze opdrachtgever;
  • Een salaris dat aansluit bij je werkervaring en de branche;
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken;
  • De mogelijkheid tot deelname aan één van onze talentprogramma’s;
  • Een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).
Ben jij het?

·      Je bent bedreven in communicatie, sociaal interactief en beheerst zowel mondelinge als schriftelijke taalvaardigheden.   ·      Een diploma op MBO-niveau 3 of 4 in elektrotechniek is een vereiste.   ·      Het bezit van de MBV en Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties diploma's is noodzakelijk, of de bereidheid om deze te behalen.


Waar jij werkt

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande specialist op het gebied van security management, inbraak- en brandbeveiliging, cameraobservatie, toegangscontrole en elektronische sluitsystemen in Nederland. Met verschillende vestigingen door het hele land bieden zij een uitgebreid dienstverleningspakket en ontzorgen hun klanten volledig. Het serviceteam in Zwolle bestaat uit ervaren servicemonteurs, servicecoördinatoren en medewerkers voor remote servicesupport en brandmeldsupport.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in