+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Handhavingsjurist Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 7.000 p/m

Vacature in het kort

Voor diverse gemeenten in de regio Zwolle zoeken we een enthousiaste handhavingsjurist die complexe vraagstukken niet uit de weg gaat. In deze rol ben je de spil in het handhaven van wet- en regelgeving op verschillende terreinen. Je bent het eerste aanspreekpunt en biedt juridische ondersteuning. Een unieke kans om je te ontwikkelen binnen een omgeving, met de flexibiliteit in uren en startdatum die bij jou past. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor diverse gemeenten in de regio Zwolle ben ik op zoek naar een handhavingsjurist. Denk aan gemeenten als Apeldoorn, Zwolle, Heerde, Voorst, Harderwijk, Lelystad etc. Het aantal uren is hierin bespreekbaar net als de startdatum.

Jij als handhavingsjurist schrikt niet van ingewikkelde vraagstukken. Sterker nog, hoe ingewikkelder het vraagstuk hoe enthousiaster jij wordt! Als handhavingsjurist ben je verantwoordelijk voor het houden van toezicht op en de handhaving van de wet- en regelgeving binnen het bestuursrecht. Je speelt hierbij een cruciale rol in het juridisch handhaven op diverse gebieden, zoals ruimtelijke ordening, milieu, natuur, WABO, APV en openbare orde en veiligheid.

Als handhavingsjurist fungeer je als eerste aanspreekpunt binnen de gemeente voor diverse handhavingskwesties. Je biedt tevens juridische ondersteuning met betrekking tot toezicht en handhaving binnen de APV, Wabo, Drank- en Horecawetten en het omgevingsrecht.

Daarnaast houd je je als handhavingsjurist bezig met het opstellen van handhavingsbesluiten, het voeren van gesprekken met zowel interne als externe belanghebbenden en het afstemmen met de vergunningsverleningsafdeling. Ook vertegenwoordig je de gemeente bij de rechtbank waar nodig. 


Functie eisen
  • Afgeronde wo-opleiding Rechten, bij voorkeur met specialisatie bestuursrecht
  • Enkele jaren ervaring als handhavingsjurist binnen de overheid
  • Je hebt een uitstekend gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen

Werk jij als zzp'er en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om als handhavingsjurist via Maandag® aan de slag te gaan? Ik vertel je graag over de mogelijkheden!


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Handhavingsjurist die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in