+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Ervaren Operationeel Risicomanager Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je aan het managen van risico's in belangrijke projecten. Je zorgt dat alles goed loopt door risico's te begrijpen en te beheersen. Je werkt met verschillende teams en gebieden om ervoor te zorgen dat iedereen weet welke risico's er zijn en hoe ze aangepakt kunnen worden. Je helpt ook met het leren over risico's en hoe we ze kunnen verminderen. Dit alles is belangrijk voor het veilig en slim gebruiken van onze moderne netwerken. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Je gaat verder dan conventionele risicomanagementtaken; jij bent de architect van een doordacht en kwantificeerbaar risicobeheersysteem.
Als Operationeel Risicomanager word jij de stuwende kracht achter het beheerste verloop van baanbrekende projecten op het gebied van waterstof, warmte, CCS en instandhouding. In deze rol faciliteer je het risicomanagementproces op operationeel niveau. Je vertaalt abstracte dreigingen naar concrete risicoanalyses met heldere beheersmaatregelen. Het is jouw verantwoordelijkheid om risicoworkshops te leiden, registers op te stellen, beheersmaatregelen te monitoren en uitdagingen aan te gaan om de uitvoering ervan te waarborgen.
Jij bent de brug tussen diverse risicogebieden zoals governance, techniek, omgeving, commercieel, contracting, operationeel en politiek. Of het nu gaat om de initiële fases, conceptselectie of de daadwerkelijke uitvoering, jij brengt consistentie in risicoanalyses en zorgt voor inzicht in alle stadia van het project.
Maar je staat er niet alleen voor. Samen met je projectteam vorm je een Community of Practice (CoP), waar kennisdeling, trainingen en het verbeteren van risicomanagement centraal staan. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we niet alleen vandaag, maar ook morgen veilig en efficiënt gebruikmaken van ons innovatieve high-tech netwerk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in