+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Beleids Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van beleidsontwikkeling binnen diverse maatschappelijke thema's in een idyllische omgeving, doordrenkt van historie en natuurlijke pracht. Als Beleidsmedewerker Sociaal Domein werk je in een hecht team met oog voor integrale belangen. Geniet van de harmonie tussen landelijke charme en moderne ontwikkelingen, terwijl je bijdraagt aan een gemeenschap die haar unieke identiteit koestert. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Mooi, want dan hebben wij een uitdagende functie in een leuke organisatie voor jou!

Het team Maatschappelijke Ontwikkelingen richt zich op beleidsontwikkeling en -uitvoering binnen de maatschappelijke thema’s zoals zorg, onderwijs, cultuur, sport, welzijn, economie, recreatie, toerisme, openbare orde en veiligheid. Binnen het team werken we integraal met oog voor de verschillende belangen van de inwoners.

Voor ons team Maatschappelijke Ontwikkelingen zoeken wij een tijdelijke:

Beleidsmedewerker Sociaal domein 28 - 36 uur per week

Periode mei 2024 – februari 2025


Functie eisen

Je bent een enthousiaste, initiatiefrijke, accurate en communicatief sterke collega met ten minste een afgeronde HBO- of WO-opleiding. Aanvullend heb je minimaal twee jaar recente werkervaring bij een gemeente als beleidsmedewerker binnen het sociaal domein. Je werkt zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid en zoekt de interne en externe samenwerking. Je schakelt makkelijk tussen je meer strategische en beleidsuitvoerende taken.

Daarnaast ben je maatschappelijk betrokken en je voelt je thuis in een kleine gemeentelijke organisatie die zich opstelt als partner in de samenleving. In onze organisatie tref je korte lijnen en krijg je veel ruimte om je werk zelfstandig te organiseren. Je werkt klantgericht en je komt de gemaakte afspraken na. Je werkt volgens de bedoeling, kijkt en denkt integraal en gaat analytisch te werk.


Over het bedrijf

Gelegen langs de schilderachtige oevers van een belangrijke waterweg, omringd door weelderige groene velden en karakteristieke dorpen, bevindt zich een gemeente die gekenmerkt wordt door haar idyllische landschap en hechte gemeenschap. Dit gebied, doordrenkt van historie en natuurlijke pracht, weerspiegelt een harmonieuze balans tussen landelijke charme en moderne ontwikkelingen.

Binnen de gemeentegrenzen liggen diverse dorpen en gehuchten, elk met zijn eigen kenmerken en culturele erfgoed. De architectuur varieert van historische gebouwen die getuigen van een rijk verleden tot eigentijdse ontwerpen die passen in het huidige tijdsbeeld. Deze diversiteit draagt bij aan de unieke identiteit van het gebied.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleids die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in