+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Merk vertegenwoordiger Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Djopzz

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 16 p/u

Vacature in het kort

Bij ons draait het om meer dan alleen werk. We vinden het belangrijk dat je naast hard werken ook plezier hebt. Sluit je aan bij ons team en ervaar de perfecte mix van passie, plezier en succes. Als merkvertegenwoordiger ga je op pad om onze kranten te promoten. Je werkt op verschillende plekken en kunt zelfs met een vriend of vriendin werken. Dit is je kans om geld te verdienen, te groeien en te genieten van de zomerse sfeer. Plus, je verdient een goed uurloon en kunt extra verdienen. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Welkom bij onze geweldige opdrachtgever! Bij hun draait het niet alleen om werk; zij geloven in een balans tussen inspanning en ontspanning. Daarom zorgen zij ervoor dat je niet alleen hard werkt, maar ook een geweldige tijd hebt! Sluit je aan bij het dynamische team, waar passie, plezier en succes samenkomen. 

Wie zoeken wij?

Ben jij op zoek naar een kans om niet alleen je bankrekening te spekken, maar ook te groeien, leren en flexibel te werken? Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Minimale leeftijd van 16 jaar en beschikbaarheid van minstens één dag per week is vereist. Als je sociaal, communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal uitstekend beheerst, dan ben jij precies wie we zoeken!

Wat houdt de baan in?

Als merkvertegenwoordiger voor DPG Media ben je een onmisbare schakel binnen ons team. Je neemt deel aan verschillende evenementen, markten en winkelcentra om de meest gewilde kranten onder de aandacht te brengen. En het beste van alles? Je kunt samen met een vriend of vriendin aan de slag! Met de zomer in aantocht kunnen jullie niet alleen genieten van de bruisende sfeer op straat, maar ook van het heerlijke zonnetje. Voor dit werk verdien je een aantrekkelijk uurloon van €16 per uur, en als voorbijgangers interesse tonen in een van onze topkranten, kun je zelfs nog wat extra verdienen.


Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever geloven ze in een open cultuur waarin zij elkaar ondersteunen en samen hard werken om successen te boeken. Maar vergis je niet, zij weten ook hoe we plezier moeten maken! De borrels zijn legendarisch, en het team is altijd warm en gezellig! 



Gevraagd

Wat vragen wij?

Ben jij minimaal 16 jaar oud, bruisend van energie en klaar om de wereld te veroveren? Perfect! We hebben jou nodig! Als je minimaal één dag per week beschikbaar bent, en je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden die indruk maken, dan ben jij precies wie we zoeken. Beheers je ook nog eens de Nederlandse taal tot in de puntjes? Dan zijn we helemaal verkocht! 



Aanbod

Wat bieden wij?

Klinkt goed, toch? Dat is de standaard! Wat dacht je van een aantrekkelijk topsalaris waar je blij van wordt? En het beste van alles: flexibiliteit staat hoog in het vaandel. Jij bepaalt wanneer je werkt, zodat je je baan perfect kunt combineren met je studie of andere verplichtingen. Of je nu fulltime wilt gaan knallen of liever parttime aan de slag gaat, bij ons zijn beide opties mogelijk. Klinkt dat als muziek in je oren? Solliciteer dan nu en ontdek hoe leuk werken kan zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in