+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Communicatieadviseur Vastgoed - 32 uur - Zwolle - Woningcorporatie Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

deltaWonen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.366 - € 5.897 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in de wereld van vastgoedcommunicatie en draag bij aan het verhaal van DeltaWonen, een organisatie met ambitieuze bouw- en onderhoudsplannen. Als communicatieadviseur Vastgoed ben je de centrale figuur verbind je diverse belanghebbenden en zet je jouw creativiteit in voor effectieve communicatiestrategieën. Jouw rol omvat zowel externe als interne communicatie, met een speciale focus op het begrijpen van DISC-leefstijlen. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een hart voor wonen en vastgoed en breng jij jouw communicatieadvies met flair? Wij zijn op zoek naar een:
Communicatieadviseur Vastgoed - 32 uur

Wat ga je doen?

DeltaWonen heeft een goed verhaal. Dat vertellen we graag, aan de hand van de strategische pijlers die belangrijk voor ons zijn.

De komende jaren gaan we veel nieuwe woningen bouwen en onderhouden. Als communicatieadviseur Vastgoed lever jij een stevige communicatieve bijdrage aan deze projecten. Daarbij ben jij voor je collega’s een belangrijke sparringpartner, want jij denkt mee op strategisch projectniveau, maar voert jouw eigen adviezen ook uit.
Jij weet als geen ander hoe je mensen met elkaar kunt verbinden.

Je verplaatst je met gemak in de verschillende doelgroepen: denk aan (toekomstige) huurders, omwonenden, woningzoekenden, gemeentes, aannemers, maar zeker ook de collega’s van deltaWonen. Je zet dan ook verschillende communicatiestrategieën, -kanalen en –middelen in, passend bij de boodschap en de doelgroep.
Het helpt als je kennis hebt van DISC-leefstijlen; daar werken wij dagelijks mee omdat we onze (toekomstige) huurders graag goed leren kennen. Naast het account Vastgoed krijg jij als aandachtsgebied interne communicatie.

Hoe doe je dat?

Je bent resultaatgericht, alert en hebt een nieuwsgierige en kritische houding. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor alle collega’s. Je weet jouw strategische en tactische adviezen overtuigend over te brengen. Je staat stevig in je schoenen en gaat een eventuele discussie niet uit de weg. Denken en doen gaan bij ons hand in hand. Je beschikt dan ook over goede schrijfvaardigheid en schrijft foutloos Nederlands. Persvoorlichting en woordvoering vind je niet spannend. Verder heb je het vermogen om soepel te schakelen tussen prioriteiten. Ook ben je een creatieve trouble shooter, waardoor collega’s graag met je sparren, overleggen en werken.
We zoeken iemand die de mouwen opstroopt, meedenkt en flexibel is, maar we houden ook van goede grappen en aandacht voor elkaar!

Gevraagd

Wat neem je mee?
  • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Communicatie;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring, liefst binnen de woningcorporatiesector;
  • Je bent een echte verbinder en netwerker;
  • Je hebt creativiteit en het vermogen om te verrassen;
  • Kennis van de DISC-leefstijlen is een pré. 
Communicatie bij deltaWonen: jij voelt je thuis
Team Communicatie is bij veel projecten en processen binnen deltaWonen betrokken. Daarnaast hebben we nog onze eigen projecten. Je snapt: we hebben het lekker druk!
Ons team bestaat uit Mieke, Lianne, Gerdie , Nienke en onze interimmer Vivian. We werken samen hard, maar maken ook tijd voor elkaar. In ons eetwerkcafé drinken we regelmatig een goede bak koffie, cappuccino of een latte, want dat is goed geregeld hier, net als de lunch. Op dit moment bevindt ons team zich in een heel interessante fase, want we zijn volop aan het bouwen. En dat doen we graag samen met jou! Je krijgt daarnaast alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en de corporatiesector te verkennen.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?

Een hoop werkgeluk. Want naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, een salaris volgens functieschaal J van de cao-woondiensten (€ 4.366 - € 5.897 bruto per maand op fulltime basis (=36 uur)) en een flexibele werkplek, kom je terecht in een ambitieuze, maar informele organisatie. Daarbij krijg je een eindejaarsuitkering van 6%, persoonlijk opleidingsbudget en toegang tot het Woondiensten Cafetaria systeem. Bij deltaWonen zijn we gewend om na een proeftijd van twee maanden direct over te gaan tot een vast dienstverband.

We bieden je een functie voor 32 uur.

Wil je meteen reageren?
Dan horen we graag van je. Stuur je curriculum vitae en motivaite. Zien we een match? Dan nodigen we je graag snel uit voor een kennismaking.

Wil je eerst nog wat meer weten?
Neem dan contact op met Gerdie Kram van team Communicatie deltaWonen door te bellen naar 038 851 02 00. Wil je meer weten over de procedure, neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Marjan Smid.  

Ps. in het kader van transparantie: interne kandidaten hebben voorrang mits zij voldoen aan de juiste competenties. 

Salaris

€ 4.366 - € 5.897 p/m
Functieschaal J van de cao-woondiensten

Bedrijfsomschrijving

Over deltaWonen
Al verschillende generaties lang is deltaWonen een begrip in Zwolle en omstreken. We zijn een woningcorporatie; we bouwen, verhuren en beheren sociale huurwoningen in de gemeenten Zwolle, Kampen en Oldebroek. Op dit moment hebben wij ongeveer 15.000 woningen.

Onze visie
Iedereen verdient een passend thuis. In een omgeving waar iedereen meetelt. Een veilige plek waar mensen naar elkaar omkijken en een stem hebben. Een passend thuis is ook een huis dat betaalbaar en toekomstbestendig is. Want wij geloven dat de groei van en naar een duurzame samenleving de basis is voor een gezonde en leefbare wereld van morgen. En daar werken we dagelijks met plezier aan!

De kans om te groeien, de ruimte om gelukkig te zijn. Dat begint bij een fijn en veilig thuis. En dat gunnen wij iedereen. Daarom verhuren, onderhouden en bouwen wij betaalbare en sociale huurwoningen in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Met zo’n 200 medewerkers werken we elke dag aan woon- en leefgeluk. Met passende woningen in prettige straten en wijken. Dat doen we op onze eigen verbindende, professionele, respectvolle en verrassende manier. En met hart voor ieders geluk. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in