+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Programma-assistent Nieuw Beleid Sociaal Domein Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Deze vacature biedt een unieke kans om bij te dragen aan het nieuwe beleid voor het sociaal domein. Je maakt deel uit van een team dat zich inzet voor bestaanszekerheid, kansengelijkheid, gezondheid en welzijn. Het is een rol waarbij je werkt aan de versterking van de samenleving, met een focus op activiteitgericht werken. Je krijgt de mogelijkheid om je organisatorische vaardigheden en positieve instelling in te zetten binnen een gemeentelijke omgeving. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Deze gemeente staat voor de uitdaging om in 2024 het nieuwe beleid te schrijven voor het sociaal domein voor de periode 2025 tot en met 2028. De beleidsperiode van de strategie sociaal domein en de 5 themaplannen Sociaal Domein liep in 2022 af en er is voor gekozen om die periode met 2 jaar te verlengen.

In maart dit jaar heeft de gemeenteraad de bestuurlijke startnotitie vastgesteld. In deze startnotitie staat beschreven welke kaders we meekrijgen vanuit de raad en hoe we het nieuwe beleidsplan gaan vormgeven.

Het Team

Je maakt deel uit van team Samenleving, dat als doel heeft om de samenleving op het gebied van bestaanszekerheid, kansengelijkheid, positieve gezondheid en welzijn te versterken. Het team bestaat uit 35 mensen: van senior tot junior vakbekwame, zelfredzame en enthousiaste collega’s die

allemaal met passie en drive werken voor het sociaal domein.


Functie eisen
  • Een HBO-werk- en denkniveau met 3-5 jaarwerkervaring als projectassistent en/of programma assistent;
  • Ervaring in het werken binnen gemeentelijke projecten en programma’s bij voorkeur in Flevoland.
  • Ervaring in het samenwerken met maatschappelijke partners.
  • Enige politiek-bestuurlijke vaardigheden opgedaan bij een gemeente.
  • Praktisch, geduldig en sociaal vaardig.
  • In staat goed samen te werken en te communiceren met zowel externe partners en aanbieders als interne collega’s op management- en uitvoeringsniveau.
  • Affiniteit met sociaal domein.

Wensen

We zoeken een gedreven, proactieve kandidaat met uitstekende organisatorische vaardigheden, een kritische blik op processen en een flinke dosis positiviteit. Je bent communicatief sterk en hebt graag contact met verschillende belanghebbenden op verschillende niveaus van de organisatie. Je wisselt graag af tussen samenwerken en zelfstandig aan de slag gaan, wat past bij het activiteitgericht werken binnen de Gemeente.


Over het bedrijf

In het hart van Flevoland ligt een levendige gemeenschap omgeven door uitgestrekte velden en waterwegen. Deze gemeente wordt gekenmerkt door een harmonieuze mix van natuurlijke pracht en menselijke bedrijvigheid. Met zijn moderne infrastructuur en gevarieerde landschappen biedt het een uitnodigende omgeving voor bewoners en bezoekers.

De gemeente staat bekend om zijn agrarische activiteiten, waar boeren met toewijding werken aan het cultiveren van gewassen en het onderhouden van veestapels. De vruchtbare gronden dragen bij aan een bloeiende landbouwsector die essentieel is voor de lokale economie.

Langs de waterwegen floreren verschillende vormen van recreatie en transport. Plezierboten glijden over de glinsterende meren, terwijl vissers hun geluk beproeven in de rijke wateren. Deze waterwegen bieden niet alleen een toevluchtsoord voor ontspanning, maar vormen ook belangrijke verbindingen tussen verschillende delen van de regio.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Programma-assistent Nieuw Beleid Sociaal Domein die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in