+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Monteur Elektrotechniek Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IJssel Technologie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.100 - € 3.950 p/m
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Monteur Elektrotechniek bij ons ben je de held die storingen oplost en ervoor zorgt dat de productie van vrachtwagens niet stopt. Samen zorgen jullie dat alles goed loopt. Je krijgt een goed salaris en extra geld voor het werken in ploegen. Ook zijn er leuke team activiteiten en kun je veel leren door opleidingen. Je werkt soms in de nacht of op zaterdag, maar daardoor ben je de maandag erna vrij. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen

Als Monteur Elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor het verhelpen van actuele storingen binnen Scania Zwolle. Jij bent het visiteplaatje namens IJssel Technologie! Meldt zich een storing in een van de lijnen in het assemblage proces? Jij bent verantwoordelijk voor de oplossing en het herstel! Bij storingen op het gebied van elektrisch- mechanisch- of besturingstechniek ben jij in de lead. Hierdoor voorkom je dat de productie van een vrachtwagen halverwege stop gezet moet worden. Een grote verantwoordelijkheid toch?

Naast het oplossen van storingen ben je verantwoordelijk voor:

  • Preventief- en correctief onderhoud van het machinepark
  • Verbeteren en optimaliseren van processen
  • Uitvoeren van modificaties
  • Deelnemen in diverse projecten

Uiteraard doe je dit niet alleen, maar samen met 30 andere collega’s, verdeeld over 2 teams. Je collega’s zijn enthousiast, zelfstandig, hebben veel voor elkaar over en hangt er onderling een fijne en positieve sfeer. Er wordt hard gewerkt en er is genoeg ruimte voor ontwikkeling! In het team werk je samen met andere monteurs, werkvoorbereiders en maintenance engineers.

Je werkt in een 2 ploegensysteem, 6.00 – 14.30 en 14.15 – 22.45 uur. Daarnaast werk je 1 keer per 6 weken 4 nachtdiensten en 1 keer per 6 weken een zaterdag. Voordeel daarvan? Je bent de maandag erna vrij! Door de continue doorwisseling sta je nooit alleen en heb je altijd collega’s om je heen die je kunt inschakelen.


Wat krijg je ervoor terug

Naast een goed salaris tussen de € 3.100,- en € 3.950,- op basis van 40 uur (afhankelijk van kennis en ervaring), krijg je onder andere:

  • Ploegentoeslag 25,92%
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, conform CAO
  • Reiskosten vergoeding van € 0,23 per kilometer
  • Volop mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen en trainingen
  • Jaarlijks leuke team activiteiten met de leukste collega’s
  • Goede pensioenregeling via PME en deelname aan het fietsplan
Wat breng je mee

In de rol van Monteur Elektrotechniek ben je het visite plaatje namens IJssel Technologie bij Scania. Communicatie binnen het team en naar andere collega’s is belangrijk, jij weet de juiste boodschap over te brengen. Je bent gedreven en ondernemend, ambitieus en kritisch. Naast dat je goed zelfstandig kan werken, vind je het ook fijn om jouw collega’s op te zoeken.

Verder vragen wij:

  • Minimaal een afgeronde mbo- opleiding niveau 3, bij voorkeur elektrotechniek of mechatronica
  • Relevante kennis van elektrotechniek

Heb je kennis gekregen door ervaring? Solliciteer!


Wie zijn wij

IJssel Technologie is een toonaangevend bedrijf dat sinds 1993 productieprocessen ontwikkelt, optimaliseert en onderhoudt voor gerenommeerde Nederlandse bedrijven. Met 500 gedreven technici en een passie voor techniek en innovatie, maakt IJssel Technologie productiebedrijven meetbaar beter. IJssel Technologie werkt als partner op locatie, vaak voor langdurige projecten, waarbij we samen met een multidisciplinair team en medewerkers van de klant de productieprocessen verbeteren. Recentelijk is IJssel Technologie overgenomen door ARGOS Wityu, waardoor IJssel Technologie zich kan richten op verbreding van dienstenaanbod, geografische spreiding, klantenwerving en verdieping van diensten bij bestaande klanten. Autonome groei en acquisities staan op de agenda voor de komende jaren.


Direct solliciteren of meer informatie

Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer vandaag nog op de functie Monteur Elektrotechniek door op de sollicitatiebutton te klikken. Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV. Een e-mail sturen kan naar Heleen Reijenga via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., of voor vragen op 06-577 233 75. Whatsapp of bel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in