+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

(Allround) Service Monteur Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IJssel Technologie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.250 - € 4.050 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij IJssel Technologie werk je aan spannende projecten met bekende merken. Als Service Monteur zorg je voor onderhoud en reparaties aan verschillende machines en installaties. Je werkt op verschillende locaties en met verschillende technische installaties. Je team bestaat uit enthousiaste collega's. Je krijgt een goed salaris, veel vakantiedagen en de kans om door te groeien door het volgen van opleidingen. Ook zijn er leuke team activiteiten en kun je meedoen aan het fietsplan. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen

Als Service Monteur binnen IJssel Technologie werk je bij bekende merken aan de mooiste productieprocessen! Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor onderhoud, storingen, revisie aan machines en installaties. Ben je een echte allrounder of juist nét die specialist? Bij IJssel Technologie werk je aan unieke projecten en je komt ons overal tegen! Van trucks tot huizen, van koffie en thee tot in de afvalverwerking overal maken onze collega’s het verschil.

Je werkt op projectbasis voor één of meerdere van onze opdrachtgevers. Het kan zo zijn dat je 2 dagen per week bij de ene klant werkt en 3 dagen een ander project onder je hoede hebt. Vaak zijn het langdurige projecten voor meerdere dagen in de week waarbij je op locatie samenwerkt met andere IJssel collega’s. Per opdrachtgever varieert ook de technische installatie waaraan je werkt!

Vanuit onze vestiging in Zwolle werken we o.a. voor Scania, PreZero, Wehkamp, Heineken en Ten Cate.

Je bent een echte verbinder, ondernemer en je hebt passie voor techniek dit past namelijk precies bij onze kernwaarden Gedreven, Verbonden en Vakmanschap.


Wat krijg je ervoor terug

Een afwisselende functie binnen een dynamische en groeiende organisatie waarbij je werkt voor grote, bekende opdrachtgevers.

  • Een goed salaris tussen de € 3.250 - € 4.050,- op basis van 40 uur en afhankelijk van kennis en ervaring
  • 40 (!) vakantiedagen (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, conform CAO Metalektro)
  • Reiskosten vergoeding van € 0,23 per kilometer
  • Volop mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen en trainingen
  • Jaarlijks leuke team activiteiten met de leukste collega’s
  • Mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan
  • Goede pensioenregeling via PME
Wat breng je mee

In de rol van Service Monteur ben je hét gezicht namens IJssel Technologie. Je bent servicegericht, kwaliteitsbewust en je denkt in oplossingen.

Verder vragen wij:

  • Afgeronde mbo 3 of mbo 4 opleiding richting werktuigbouw, mechatronica of elektro of een vergelijkbare richting
  • Ervaring binnen een productie omgeving is een pré
  • Mechanisch goed onderlegd
  • Kennis van veiligheidsvoorschriften, want veiligheid staat bij ons voorop!

We begrijpen dat we veel van je vragen! We vinden motivatie ook belangrijk, weet je nog niet alles? Binnen IJssel Technologie krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.


Wie zijn wij

IJssel Technologie is een toonaangevend bedrijf dat sinds 1993 productieprocessen ontwikkelt, optimaliseert en onderhoudt voor gerenommeerde Nederlandse bedrijven. Met 500 gedreven technici en een passie voor techniek en innovatie, maakt IJssel Technologie productiebedrijven meetbaar beter. IJssel Technologie werkt als partner op locatie, vaak voor langdurige projecten, waarbij we samen met een multidisciplinair team en medewerkers van de klant de productieprocessen verbeteren. Recentelijk is IJssel Technologie overgenomen door ARGOS Wityu, waardoor IJssel Technologie zich kan richten op verbreding van dienstenaanbod, geografische spreiding, klantenwerving en verdieping van diensten bij bestaande klanten. Autonome groei en acquisities staan op de agenda voor de komende jaren.


Direct solliciteren of meer informatie

Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer vandaag nog op de functie van Service Monteur door op de sollicitatiebutton te klikken. Een e-mail sturen kan naar Heleen Reijenga via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., of voor vragen op 06-577 233 75. Whatsapp of bel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in