+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Klantmanager team mutaties Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Als klantmanager mutaties speel je een cruciale rol in het streven naar een zelfstandig bestaan voor inwoners, door hen te ondersteunen met de juiste uitkeringen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor uitkering gerelateerde zaken. Deze functie biedt de mogelijkheid om echt het verschil te maken in het leven van mensen. Werk in een gemeente die vooruitgang en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan, in een omgeving die zowel leefbaarheid als economische groei bevordert. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

In de situaties die hierom vragen hanteer je de methodiek van de omgekeerde toets en werk je samen met collega’s uit het Sociaal Domein rondom een klant met problemen op verschillende levensgebieden. Hierbij staat het klantperspectief altijd centraal. Zo geef jij kleur aan jouw werk voor de stad. Wat ga je doen als klantmanager mutaties? Binnen deze functie zorg je voor de beheer van eigen klantenbestand. Hiervoor ben je het eerste aanspreekpunt met betrekking tot de uitkering gerelateerde zaken voor zowel de klant zelf als collega’s en externe partners.

Als klantmanager mutaties maak je deel uit van ons team mutaties, waarin we streven naar het verzekeren van een zelfstandig bestaan voor de inwoners van onze gemeente. Dit bereiken we door ervoor te zorgen dat zij de ondersteuning ontvangen waar zij recht op hebben, met name in de vorm van uitkeringen die hen in staat stellen om te voorzien in hun basisbehoeften.


Functie eisen
  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Aantoonbare werkervaring en kennis van de Participatiewet, Algemene wet Bestuursrecht en (verdere).
  • Relevante wet- en regelgeving binnen het sociale domein.
  • Gedegen kennis en aantoonbare werkervaring met GWS Suite, iBurgerzaken, Suwinet, Corsa en PKO.
Over het bedrijf

In het hart van een dynamische regio bevindt zich een gemeente die voortdurend streeft naar verbetering en vooruitgang. Gelegen aan de oevers van een uitgestrekt watergebied, biedt deze regio een scala aan mogelijkheden voor haar inwoners, ondernemers en bezoekers.

Met een focus op de ontwikkeling van de kustlijn en het stimuleren van innovatie, werkt deze gemeente voortdurend aan het creëren van een aantrekkelijke omgeving voor haar gemeenschap. Door te investeren in projecten die zowel de leefbaarheid als de economische groei bevorderen, wordt gestreefd naar een evenwichtige en duurzame ontwikkeling.

De werkcultuur binnen deze gemeente kenmerkt zich door een sterke nadruk op samenwerking en respectvolle communicatie. Medewerkers krijgen de vrijheid om hun functie op een zelfstandige manier uit te oefenen, terwijl ze tegelijkertijd verantwoordelijkheid dragen voor het behalen van gemeenschappelijke doelen.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Klantmanager team mutaties die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in