+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Verkeerskundige Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.550 p/m

Vacature in het kort

Bij Maandag® werk je als verkeerskundige aan belangrijke mobiliteitsvraagstukken. Je krijgt de kans om bij verschillende overheidspartners te werken en zo te ontdekken wat het beste bij je past. Je helpt bij het maken en uitvoeren van beleid en werkt vaak samen met verschillende experts. Maandag® biedt veel ondersteuning en kansen om te groeien, zoals trainingen en coaching. Zo kun je snel leren en je carrière starten op een plek die echt bij je past. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Er zijn veel actuele vraagstukken op het gebied van mobiliteit, werkelijk een vakgebied in transitie. Als jij (bijna) bent afgestudeerd en wil werken aan dit soort thema's bij gemeenten en provincies, lees dan verder.

Werken bij Maandag® betekent dat je aan de slag gaat bij verschillende opdrachtgevers binnen de overheid. Dit kan een gemeente zijn, maar ook een provincie. Als verkeerskundige ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van beleid op het gebied van mobiliteit en werk je mee aan projecten. Vaak werk je interdisciplinair samen met planologen, ontwerpers en bestuurskundigen en breng jij jouw verkeerskundige expertise in bij deze projecten. Het is jouw taak om verkeersproblemen te analyseren en te adviseren over mogelijke oplossingen die bijdragen aan duurzame en veilige mobiliteit. Door het brede netwerk van Maandag® is er voor jou de mogelijkheid een kijkje te nemen in verschillende keukens, zo ontdek je waar je écht blij van wordt en kun je jezelf snel ontwikkelen. Natuurlijk krijg je in deze eerste stappen in je carrière voldoende ondersteuning in de vorm van trainingen, cursussen, opleidingen en coaching door ervaren professionals in dienst van Maandag®. Samen met je recruiter voer je regelmatig ''What's up'' gesprekken, waarin je terugkijkt op de afgelopen periode en de ontwikkeling die je daarin hebt doorgemaakt. Ook kijk je vooruit naar de toekomst. Wat zijn jouw doelen en waarin wil jij je ontwikkelen en hoe kunnen wij je helpen deze doelen te bereiken.


Functie eisen

Belangrijk is dat je affiniteit hebt met het vakgebied mobiliteit, je volgt bijvoorbeeld een opleiding in de richting verkeerskunde/mobiliteit, bestuurskunde, planologie of vergelijkbaar. Daarnaast is het ideaal als je stage hebt gelopen en daarmee ervaring hebt opgedaan met ruimtelijke opgaven waar mobiliteit een rol speelt. Verder is het van belang dat je proactief bent, verbinding zoekt en goed kan samenwerken.


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Junior Verkeerskundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in