+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

ZZP Calculator Bouw Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

In deze rol bij een bouwbedrijf is jouw kennis van kostenbeheersing van groot belang. Je ziet direct hoe jouw werk bijdraagt aan het succes van belangrijke bouwprojecten. Je taak is zorgen dat elke uitgave goed is onderbouwd. Je werkt vanaf het begin mee aan projecten en maakt belangrijke berekeningen. Ook help je bij het winnen van nieuwe projecten door financiële voorspellingen te maken. Naast je dagelijkse werk, kijk je ook hoe dingen beter kunnen en help je met het afronden van projecten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Je expertise in kostenbeheersing is essentieel voor het succes van onze opdrachtgever. Bij deze bouwonderneming merk je dagelijks hoe jouw inzicht bijdraagt aan de realisatie van hoogwaardige bouwprojecten. Het gaat niet alleen om de financiële aspecten, maar vooral om de kwaliteit die men met deze middelen bereiken. Jouw rol is cruciaal om te waarborgen dat elke investering gerechtvaardigd is. Ben je klaar om deze verantwoordelijkheid op je te nemen?

Vanaf de start ben je als kostenspecialist direct betrokken bij onze projecten, waarbij jouw expertise in bouwkosten van onschatbare waarde is. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig samenstellen van investeringsanalyses en kostencalculaties, die je integreert in de budgetten op diverse niveaus gedurende alle fasen van het ontwerptraject. In de strijd om nieuwe projecten te winnen, ben jij degene die de financiële prognoses opstelt. Je grijpt elke kans aan om jezelf te overtreffen in je vakgebied. Het ontwikkelen van optimalisatieplannen en alternatieven valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je stelt werkbudgetten op en zorgt voor een soepele overdracht naar de uitvoeringsfase. Zelfs na voltooiing van een project blijf je betrokken; je evalueert de nacalculaties.



Gevraagd

Wat neem je mee om deze opdracht succesvol tot een goed einde te brengen?

  • Je beschikt over minimaal een mbo-diploma in een bouwgerelateerde studierichting en hebt ervaring als calculator.
  • Je bent bedreven in Office en Ibis-Trad, en kennis van 3D-modellering is een pre.
  • Nauwkeurigheid en structuur kenmerken jouw werkethiek; je mist geen enkel detail.
  • Je bent een echte teamspeler en staat open voor flexibiliteit wanneer nodig.


Aanbod

Deze ZZP opdracht vervul je met tussenkomst van Continu Professionals



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een gerenommeerd bouwbedrijf in de provincie Overijssel. Ondanks haar sterke wortels in de regio strekken de projecten zich inmiddels uit over heel Nederland. Ondanks het succes en de groei van de onderneming blijven de familiaire waarde van cruciaal belang als ruggengraat van dit bedrijf. Qua projecten wordt er een divers projectenportfolio nagestreefd. Van Utiliteit en utilitaire woningbouw naar seriematige woningbouw. De nadruk met name op nieuwbouw, al schrikt men ook niet terug voor een mooi renovatieproject of vernieuwbouw.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in