+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Handhaver Participatie Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Als Handhaver Participatie speel je een cruciale rol in het waarborgen van de rechtmatigheid van uitkeringen en het opsporen van mogelijke fraudegevallen. Je interventies en communicatie zijn afgestemd op diverse doelgroepen. Deze functie biedt je de kans om proactief bij te dragen aan de doorontwikkeling op het gebied van handhaving binnen een organisatie die diversiteit waardeert en een inclusieve omgeving creëert. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Handhaver Participatie ben je verantwoordelijk voor het toezicht op de naleving en handhaving van de Participatiewet. Jouw belangrijkste taak is het waarborgen van de rechtmatigheid van uitkeringen door het voorkomen van onterechte verstrekkingen en het opsporen van mogelijke fraudegevallen.

Belangrijk is dat je in staat bent om jouw interventies, gedrag en communicatie af te stemmen op de diverse doelgroepen waarmee je te maken krijgt. Je hebt een brede kijk op het integrale inkomensproces en kunt proactief bijdragen aan de doorontwikkeling op het gebied van handhaving.


Functie eisen
  • Een afgeronde hbo-opleiding;
  • Actuele kennis van toezicht en handhaving binnen het sociaal domein;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
Over het bedrijf

We geloven dat het leven beter wordt als we samenwerken met inwoners, ondernemers en partners in de stad. En dat blijkt te werken, want deze gemeente scoort hoog op ‘kwaliteit van leven’. Inwoners hebben een groot hart voor de stad, houden van het groen, werken, ondernemen met plezier en voelen zich veilig.

We kijken uit naar een toekomst met meer dan 160.000 inwoners. Het is onze missie om onze brede welvaart te behouden en te versterken. Dit doen we door unieke talenten samen te brengen en onze passie voor de stad en haar inwoners te delen. Hier kun je jezelf ontwikkelen, je interesses en vaardigheden verkennen en de vrijheid ervaren om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

We zijn een organisatie, waar we elkaar waarderen, accepteren en respecteren om wie we zijn. Diversiteit verrijkt onze organisatie en zorgt voor een kleurrijke stad, waar iedereen zich thuis voelt.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Handhaver Participatie die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in