+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Vakantie!? Tijd om te cashen met deze vakantiebaan bij het Kadaster Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vakantiewerk
  • 17,66 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Verdien extra geld voor leuke dingen met een tijdelijke baan bij het Kadaster! Je helpt klanten met een nieuwe manier van inloggen. Dit is belangrijk werk en staat goed op je CV. Je werkt in een team en krijgt hulp in het begin. Ervaring met klanten helpen is fijn, maar je leert ook veel bij ons. We bieden een goed uurloon, reiskostenvergoeding, en je kunt deels thuis werken. Ook is er kans om door te groeien. Je werkt op normale kantoortijden. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Verdien je vakantiegeld of het bedrag voor die elektrische fiets of een nieuwe smartphone bij elkaar met deze interessante, tijdelijke baan bij het Kadaster! Staat ook nog eens super goed op je CV ;-) De klanten van het Kadaster krijgen te maken met een nieuwe manier van inloggen op de website om informatie op te vragen en producten te kunnen bestellen. Als medewerker van het projectteam ben jij hun steun en toeverlaat als ze ergens tegenaan lopen of als het hen niet lukt. Jij bent het eerste aanspreekpunt als ze vragen hebben over de nieuwe manier van inloggen in het klantportaal, de verwachting is dat dit er heel veel zullen zijn. Tijdens een inwerkperiode krijg je alle informatie om de vragen zelfstandig af te kunnen handelen. Heb jij ervaring in de telefonische dienstverlening, bijvoorbeeld op een klantenservice, dan komt dat zeker van pas! Klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan snel of neem contact met ons op voor meer informatie!

Wij bieden:

- Een bruto uurloon van € 17,66 - Reiskostenvergoeding (OV 100%);
- Mogelijkheid tot hybride werken;
- Thuiswerkvergoeding;
- Eindejaarsuitkering;
- Doorgroeimogelijkheden;
- Werken tijdens kantoortijden.

Wij vragen:

Het motto van het team is;
‘in één keer goed!’. Daarom zorg je voor een goede en foutloze registratie van de klantvraag. Omdat de wachtrij op kan lopen is het belangrijk dat je je hoofd koel weet te houden en niet in de stress schiet als je ziet dat het aantal wachtenden oploopt. Ook onder druk weet je de klanten vriendelijk en geduldig te woord te staan. Daarnaast is het een pré als je ook: - MBO werk- en denkniveau hebt - de Nederlandse taal goed beheerst - ervaring hebt op een klantenservice afdeling - overweg kan met de Microsoft Office pakketten - en kennis hebt van CRM-applicaties, bij voorkeur SAP-CRM

Waar ga je werken:

Waar loopt de grens tussen jouw tuin en die van je buurman? En welk vastgoed is van wie? Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. Boven de grond registreert het Kadaster gegevens van woningen, schepen, luchtvaartuigen, percelen en wegen. Onder de grond doen ze dat voor netwerken van kabels en leidingen. Internationaal helpen zij ook landen om registraties op te zetten. Een goede landregistratie is een voorwaarde voor economische groei. Waarom werken bij het Kadaster? - Een goede balans tussen werk en privé staat centraal; - Goede arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding; - Mogelijkheid voor hybride werken; - De kantoren zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer; - Diversiteit en inclusiviteit, het Kadaster biedt ruimte voor iedereen; - Je maakt hier maatschappelijke impact; - Je draagt dagelijks bij aan rechtszekerheid, in Nederland en daarbuiten; - Het Kadaster laat zich inspireren door de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in