+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Medewerker Geodata bij het Kadaster Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 17,19 p/u
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Hou je van kaarten en data? Het Kadaster zoekt iemand zoals jij! Als Geodata Medewerker werk je met een team om digitale kaarten te maken. Je gebruikt je kennis van Geographic Information Systems om Nederland mooier te maken. Je leert en groeit in je werk. Je kunt kiezen of je thuis werkt of op ons kantoor in Zwolle. We helpen je graag. Dit is je kans om iets goeds te doen en nieuwe dingen te leren. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een whizkid als het op kaarten en data aankomt? Kun jij je voorstellen dat je je talenten benut om Nederland gedetailleerd in kaart te brengen? Het Kadaster zoekt jou! We hebben een fantastische baan voor een Geodata Medewerker waarbij je nauw samenwerkt met een team van enthousiaste collega's om digitale gegevens en kaarten van superieure kwaliteit te maken. Jouw expertise in Geographic Information Systems (GIS) maakt de wereld werkelijk een betere plek.

Wij bieden:

- De mogelijkheid om je vaardigheden in het digitale tekenen verder te ontwikkelen;
- Flexibele werktijden van 8:00 tot 18:00 uur, met weekenden vrij voor je persoonlijke leven;
- Het gemak van werken vanuit huis of vanuit ons kantoor in Zwolle, vlakbij het centraal station (met volledige OV-vergoeding of kilometervergoeding voor eigen vervoer);
- Een salaris vanaf € 17,19 bruto per uur met de mogelijkheid om door te groeien en jaarlijkse bonussen plus 8,33% vakantiegeld.

Wij vragen:

- Een MBO-niveau opleiding in Topografie, Geografie of Grafische Vormgeving, zodat je een natuurlijk gevoel voor vormen, maten, verhoudingen en het interpreteren van kaarten en landschappen hebt;
- Interesse in en kennis van grafische programma's voor de visualisatie van data. Ervaring met GIS-software, met name ArcGIS, is een grote pre;
- Het vermogen om zowel zelfstandig als in een team te functioneren, met de noodzaak om duidelijke interpretaties van verzamelde gegevens te leveren.

Waar ga je werken:

Het Kadaster verzorgt dagelijks de correcte Geo-informatie voor heel Nederland. Als Geodata Medewerker help je bij het bijhouden van de Nederlandse kaart door dagelijks gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen en te verwerken. Je werkt in een inclusieve en diverse omgeving bij het Kadaster, en we bieden je veel flexibiliteit met de mogelijkheid van hybride werken. We zijn vastbesloten om van de wereld een betere plek te maken in 2030, en we willen dat jij deel uitmaakt van die reis! In jouw nieuwe functie begin je met eenvoudiger taken om de systemen waarmee we werken te leren kennen. Je collega's zijn er om je te helpen en ervoor te zorgen dat je je snel thuis voelt. Ben je klaar voor deze spannende uitdaging waarbij je een echt verschil maakt? Solliciteer dan vandaag nog voor de functie van Geodata Medewerker bij het Kadaster!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in