+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Stage integrale veiligheid Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Bij Dura Vermeer kun je als stagiaire veiligheid echt het verschil maken. Je helpt mee aan het veilig en gezond houden van onze medewerkers. Dit is een geweldige kans om te laten zien wat je kunt en misschien zelfs een vaste baan te krijgen. Je werkt samen met ervaren collega's en leert veel in de praktijk. We zorgen voor een goede stagevergoeding en een fijne werksfeer. Samen staan we voor veiligheid en succes! Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij plezier maken en bijdragen aan een veilige werkplek? Kom dan werken bij Dura Vermeer als stagiaire veiligheid! Als stagiaire veiligheid binnen Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost (standplaats Drachten en/of Zwolle) ondersteun jij het veiligheidsbeleid en help je alle collega’s om hier verder invulling aan te geven.Bovendien biedt deze stage een geweldige kans voor jou als laatstejaarsstudent om jezelf te bewijzen en in aanmerking te komen voor een vaste baan bij Dura Vermeer!

Vanuit jouw natuurlijke enthousiasme en bevlogenheid weet jij jouw kennis en kunde op het gebied van veiligheid en gezondheid over te brengen en anderen mee te nemen. Je bent resultaat- en kwaliteitsgericht en schakelt snel. Het allerbelangrijkst? Je bent proactief, je houdt overzicht en je laat je niet leiden door de waan van de dag. Jij pakt de ruimte die nodig is om de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers te borgen.

Dit wordt jouw baan

Bij Dura Vermeer staat veiligheid op 1. Je draagt bij aan de missie ‘iedereen, elke dag, weer veilig en gezond naar huis’. Jij bent regelmatig aanwezig op onze projecten in de regio om deze missie waar te maken. Een belangrijke rol is het ondersteunen van onze uitvoerders en bouwplaatsmedewerkers waarbij onze VCA** certificering en trede 4 op de Veiligheidsladder het uitgangspunt is. De focus ligt op preventie: jij helpt de risico’s van de werkzaamheden in kaart te brengen, je adviseert de benodigde maatregelen en je controleert aan de hand van de VGM-plannen of deze genomen zijn. Je registreert en rapporteert bevindingen met behulp van onze SAVE-app en ondersteund de uitvoering bij toolboxen, veiligheidsbijeenkomsten, dailystands en werkplekinspecties. Je werkt nauw samen met de veiligheidskundige in de regio om te zorgen dat het Dura Vermeer veiligheidsprogramma effectief is.

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Dit breng je mee

We vinden het belangrijk dat jij goed kan samenwerken, je bent proactief, je wacht niet af en je doet het SAMEN met het de veiligheidskundige in Regio Noord Oost. Werkzaamheden die hierbij horen zijn o.a.:

  • MBO-4 of HBO werk en denkniveau.
  • In het laatste jaar van de studie.
  • Implementeren en uitdragen veiligheidsbeleid SAMEN VEILIG van Dura Vermeer en ons veiligheidscultuurprogramma Zien Handelen Leren.
  • Monitoring van performance door V&G-inspecties en V&G-audits op de projecten.
  • Toezicht houden op naleving van de veiligheidsregels.
  • Ondersteunen van de uitvoering bij toolboxen en VGM inspecties.
  • Doet zich onverhoopt ergens een ongeval/incident voor? Dan ondersteun je de regio veiligheidskundige bij een adequaat incidentonderzoek.

Dit bieden wij jou

  • Een goede stagevergoeding van €650 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt en ruimte voor eigen initiatief;
  • De beste collega’s om het vak van te leren en zij zorgen voor een ongekende goede werksfeer;
  • Een familiebedrijf waarin we voor elkaar klaarstaan!

Wil jij ook meer uit je stage halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Caroline Albers op 06 - 81368998 en/ of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in