+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Bezorger auto-onderdelen Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Logistic Force

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van autorijden en wil je mensen blij maken door hun pakketjes op tijd te bezorgen? Dan is deze baan perfect voor jou! Elke dag is anders omdat je naar verschillende klanten gaat. Je zorgt ervoor dat de bestellingen goed in de auto liggen. Ook help je met het terugbrengen van spullen die niet goed zijn. Na het werk heb je nog tijd over voor andere dingen. Je krijgt een goed salaris en er zijn kansen om meer te leren. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij het liefste de hele dag on the road? Heb jij net zoveel verstand van auto's als de mannen van Top Gear? Tover jij graag een glimlach op het gezicht van de klant door netjes op tijd hun langverwachte pakketje af te leveren? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven! Wij zijn voor een leuke werkgever in Zwolle op zoek naar een bevlogen bezorger van auto onderdelen in een dagdienst van 06:00 tot ca.14:30 uur. Klinkt goed toch! Lees snel verder!


WAT GA JE DOEN?

Voordat je 's ochtends de auto instapt gaan jij en je collega's eerst het magazijn in om de orders te picken en de auto's te laden, zo kan je zelf de bus correct laden zodat je onderweg niet voor verassingen komt te staan. Rond 08:00 uur zijn jullie klaar met het picken en laden van de orders en start iedereen zijn eigen route met alleen business tot business klanten. Ook ben jij als chauffeur verantwoordelijk voor het meenemen van de retouren en houd je alles netjes digitaal bij in de app op je telefoon. Meestal ben je om 14:30 uur klaar maar het kan soms wat eerder of later worden vanwege de drukte of files, je bent altijd wel op tijd klaar om nog wat leuks te doen met je middag.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Je bent representatief (jij bent het visitekaartje van het bedrijf)
  • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs
  • Je hebt minimaal 1/2 jaar ervaring als koerier, bezorger of met het rijden van een grote bus
  • Je bent flexibel
  • Je hebt genoeg energie om een hele dag te rennen en vliegen
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Om te beginnen krijg je als bezorger auto-onderdelen een eerlijk salaris conform de CAO van de werkgever, maar dat is logisch. Belangrijker zijn de 'extraatjes' zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. We geloven niet voor niets in 'krachtige mensen'. We investeren daarom ook in jouw toekomst, want als jij de ambitie hebt dan liggen er kansen! Via onze eigen Academy behaal je extra certificaten of bijvoorbeeld het groot rijbewijs. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg! Ervaar zelf hoe werken ook kan en JOIN THE FORCE!

Iets voor jou? Waar wacht je dan op? Solliciteer!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in