+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Begeleider arbeid (metaalbewerker) Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.595 - € 3.238 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de rol van Begeleider Arbeid (Metaalbewerker) bij PI Zwolle help je gedetineerden met het leren van metaalbewerking. Je werkt in een team dat echt het verschil maakt. Je werk is heel divers en je kunt jezelf ontwikkelen door cursussen. Het is een unieke kans om in een speciale omgeving te werken. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een rol vervullen waarin je anderen helpt groeien en ontwikkelen? Als Begeleider Arbeid (Metaalbewerker) bij PI Zwolle kun je gedetineerden begeleiden bij het aanleren van waardevolle vaardigheden in metaalbewerking. Kom ons leuke team versterken en maak een positief verschil in mensenlevens.

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen de € 2595 en € 3238 obv 36 uur p/m
  • 8,33% vakantietoeslag + reiskostenvergoeding
  • Diversiteit in de werkzaamheden
  • Werken bij de topwerkgever van Nederland
  • Kans om jezelf te ontwikkelen door cursussen
  • Werken in een bijzondere omgeving; de PI in Zwolle
Wie ben jij

Jij bent een ervaren metaalbewerker met minimaal een mbo diploma richting metaalbewerking. Als jij ook nog beschikt over een mbo diploma SPW/PBSD/PBMZ, dan ben jij dé kandidaat die wij zoeken! Of je bent bereid om je hierin te ontwikkelen. Qua werkervaring heb jij minimaal 3 jaar ervaring als constructiebankwerker/lasser van rvs-aluminium constructies. Nauwkeurigheid en kwaliteitsgerichtheid zijn jouw kenmerken. Daarnaast ben je een echte teamspeler die ook zelfstandig kan opereren binnen een dynamische omgeving.

Wat ga je doen

Als medewerker arbeid (metaalbewerker) bij PI Zwolle ben je dé praktijkbegeleider voor gedetineerden op onze metaal/rvs-arbeidszaal. Je begeleidt en stimuleert een groep gedetineerden in het seriematig vervaardigen van hoogwaardige rvs-artikelen, plaat- en constructiewerk. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de productiedoelstellingen worden behaald en dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Naast het praktische werk, houd je je bezig met administratieve taken en rapportages.

Waar ga je werken

Bij PI Zwolle, waar we een grote variëteit aan regimes bieden voor zowel mannen als vrouwen. Je komt terecht in een team van ongeveer 45 collega's op de afdeling Arbeid, waar we samen gedetineerden begeleiden in verschillende productieprocessen. Ons doel is om gedetineerden een zinvolle dagbesteding te bieden en hen voor te bereiden op een succesvolle terugkeer in de maatschappij.

Sollicitatie

Ben jij een gedreven metaalbewerker met een hart voor mensen? Solliciteer dan nu voor de rol van Begeleider Arbeid bij PI Zwolle!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in