+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Facilitair medewerker Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Djopzz

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Djopzz

Gevraagd

  • 10 - 20 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 p/u
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Stap in de wereld van schoonmaak en word de held van ons team! In de vroege ochtend betreed je de kantoorwereld met je schoonmaakgereedschap en een glimlach. Jouw taak is belangrijk: zorgen voor orde en netheid. Dit is jouw kans om na je pensioen nog actief te zijn en wat extra geld te verdienen. We zoeken speciaal naar medewerkers die AOW gerechtigd zijn. Kom jij ons team versterken? Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Als schoonmaakmedewerker ben jij de held van dit verhaal. Terwijl de wereld buiten ontwaakt, betreed jij de betoverde gangen van het kantoorpand, gewapend met je schoonmaakgereedschap en een glimlach op je gezicht. Je bent niet zomaar een schoonmaakmedewerker; nee, jij bent de bewaker van orde en netheid, de beschermer van een schone werkomgeving.


Over het bedrijf

Voor een groot facilitair bedrijf in Nederland zoeken wij schoonmakers en cateringmedewerkers. Ze zijn specifiek op zoek naar AOW-gerechtigde medewerkers. Ben je op zoek naar een leuke baan voor naast je pensioen om onder de mensen te zijn en wat extra bij te verdienen? Dan is dit de ideale kans!



Gevraagd

Wat vragen wij?

Je komt te werken in een team van schoonmaker in een groot kantoorpand. Het team moet daarom weten dat ze op je kunnen bouwen, betrouwbaarheid is daarom essentieel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de kantoren, vergaderruimtes en openbare ruimtes. Jij hebt oog voor detail en gaat nauwkeurig te werk om zo de werknemers een schone werkomgeving te geven. Ten slotte ben je minimaal voor 10 uur in de beschikbaar. 



Aanbod

Wat bieden wij?

Wij bieden een flexibele baan tussen de 10 en 20 uur per week. Daarnaast heb je recht op alle arbeidsvoorwaarden volgens de CAO schoonmaak. Dit betekent een mooi salaris, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ten slotte geven we je bij Djopzz de mogelijkheid om te genieten en jezelf te ontwikkelen. Bij Djopzz kan je namelijk een schoonmaakopleiding volgen. Wanneer er tijd is voor ontspanning kan je gratis naar een theatervoorstelling of sportwedstrijd. 

Klinkt dit goed? Solliciteer dan snel via de website of Neem voor meer info contact op met een van onze recruiters. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in