+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Calculator BMI/OAI/Security Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kuijpers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als calculator bij Kuijpers Beveiligingssystemen werk je aan het berekenen van de kosten voor brandmeld- en beveiligingssystemen. Je zoekt uit welke materialen en uren er nodig zijn en vraagt offertes aan. Het is belangrijk werk, want je helpt mee aan de beveiliging van grote gebouwen. Je kunt dit werk vaak vanuit huis doen, maar soms ga je ook naar de klant toe. Het is fijn als je technisch bent en graag nieuwe dingen leert. Dit werk helpt mee aan een betere wereld voor de toekomst. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Mijn baan

Nauwkeurigheid is mijn tweede naam. Als calculator voor Kuijpers Beveiligingssystemen in Zwolle ben ik verantwoordelijk voor het berekenen van de kostprijs van een brandmeld-/ontruimingsinstallatie en/of security installatie. Hieronder wordt onder andere verstaan: het uittrekken van materialen en middelen, het aanvragen van offertes bij onderaannemers en/of leveranciers, het begroten van de uren met behulp van geldende calculatienormen en het controleren en/of vergelijken van aangevraagde offertes op technische specificaties en prijs.

Het geeft enorm veel voldoening als ik details efficiënt weet uit te pluizen om tot de juiste materialen, hoeveelheden, maten en prijzen voor een offerte te komen. Met externe leveranciers heb ik een korte lijn zodat zij benodigde input snel bij me aanleveren. Daarnaast verzorg ik technische ontwerpen met de daarbij behorende berekeningen, offertes en/of aanbestedingsbescheiden.

Het is handig als ik in de buurt van Zwolle woon zodat ik, wanneer nodig, een schouwing kan doen bij de klant. Maar woon ik ergens anders in het land dan is dit ook geen probleem, deze functie kan ik namelijk prima vanuit huis uitvoeren. 


Daarom pas ik bij Kuijpers!

Dat ik mbo of hbo-opgeleid ben in een technische richting - eventueel aangevuld met gerichte cursussen - is stap één. Maar nu de echt belangrijke punten.

  • Ik ben een bevlogen calculator, die als een van de eerste uit het team in aanraking komt met een nieuw project.
  • Ik kom vaak op interessante locaties om te schouwen.
  • Mede door mijzelf worden grote distributiecentrums, musea, industriële fabrieken maar bijvoorbeeld ook scholen beveiligd.
  • Projecteringsdeskundige brandmeld en/of ontruiming is een pré.
  • Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen.
  • Ik krijg er energie van dat mijn werk bijdraagt aan het realiseren van Kuijpers' droom: Een betere wereld doorgeven aan de volgende generatie.

Noot voor bureaus
Aan het ongevraagd presenteren van CV’s kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in