+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Projectleider gebiedsontwikkeling Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 16 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 7.500 p/m

Vacature in het kort

Als projectleider gebiedsontwikkeling krijg je de kans om diverse opdrachten in de regio Zwolle aan te pakken, met flexibele uren en de mogelijkheid voor een langdurige samenwerking. Je leidt complexe projecten in stedelijke ontwikkeling, van initiatie tot realisatie. Of je nu kiest voor een vast dienstverband of als zzp'er, bij Maandag® staat jouw persoonlijke en professionele groei centraal, met toegang tot de Maandag® Academy. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor jou als projectleider gebiedsontwikkeling liggen er meerdere opdrachten klaar in de regio Zwolle (Overijssel, Gelderland en Flevoland). Het aantal uren is hierin bespreekbaar met een minimum van 16 uur per week, en het gaat om opdrachten voor langere duur. Afhankelijk van jouw ervaring en interesse als projectleider kijken we welke opdracht het meest interessant voor je is. Je kunt als projectleider gebiedsontwikkeling aan de slag vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® maar het is ook mogelijk om als zzp'er aan de slag te gaan.

Als projectleider gebiedsontwikkeling ben je verantwoordelijk voor (vaak) complexe, afwisselende en integrale projecten in de stedelijke ontwikkeling van de desbetreffende gemeente. Deze projecten richten zich op het realiseren van woningbouwplannen, inbreidingsplannen, stedelijke gebiedstransformaties of de herinrichting van de openbare ruimte. Je leidt projecten vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie en overdracht aan de beheerorganisatie. Jij bewaakt de voortang, budget, kwaliteit en de informatievoorziening van de projecten.


Functie eisen
  • Afgeronde hbo-opleiding
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als projectleider gebiedsontwikkeling bij een overheidsorganisatie
  • Je hebt ervaring met bestuurlijke advisering in een politieke context binnen een overheidsorganisatie
  • Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving op het gebied van de fysieke leefomgeving en volgt de ontwikkelingen op het vakgebied
  • Je beschikt over kennis van en ervaring met projectmatig werken met actieve vormen van inwonersparticipatie

Wil je graag aan de slag als projectleider gebiedsontwikkeling via Maandag® maar wil je dit niet doen vanuit een dienstverband maar als zzp'er? Geen probleem, ook dat is mogelijk!


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider gebiedsontwikkeling die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in