+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Locatiemanager opvanglocatie met aanvullende taken op het gebied Inburgering en Vluchtelingenbeleid Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in een unieke rol waar je als Locatiemanager opvanglocatie een cruciale bijdrage levert aan het inburgeringsproces en vluchtelingenbeleid. Werk zelfstandig, maar in nauwe samenwerking met diverse stakeholders, om beleidsplannen te implementeren en de opvanglocatie effectief te beheren. Geniet van de idyllische omgeving en het bruisende gemeenschapsleven terwijl je je inzet voor een belangrijke maatschappelijke kwestie. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

De functie vraagt daarom om een kandidaat met ruime gemeentelijke werkervaring en expertise in zowel het managen van een opvang locatie als het oppakken van kwaliteitsvraagstukken rondom nieuwe wet inburgering. In deze rol ga je zelfstandig aan de slag, waarbij je nauw samenwerkt met beleidsmedewerkers, consulenten en diverse ketenpartners.

Je levert een bijdrage aan het implementeren en uitvoeren van beleidsplannen met betrekking tot inburgering en vluchtelingenbeleid. Dit omvat met name toetsing van de dossiers. Als locatie manager ben je eindverantwoordelijk voor de opvang locatie. Je stuurt medewerkers aan, zorgt voor goede afspraken en contracten met externe partijen, en waarborgt kwalitatieve en kwantitatieve bezetting van het team, inclusief medewerkers en vrijwilligers.

Je onderhoudt nauw contact met gemeenten, projectverantwoordelijken en externe stakeholders, waarbij je advies geeft en samenwerkt om de opvanglocaties effectief te beheren en eventuele knelpunten op te lossen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe stakeholders, waaronder buurtcomités, buurtraden en buurtgenoten. Ook ben je verantwoordelijk voor de communicatie met de wijkagent en eventueel de burgemeester bij escalaties. Je bent in staat om escalaties, conflicten en complexe casuïstiek zonder bestaande proces of oplossing te begeleiden en op te lossen, waarbij je de belangen van alle betrokkenen in het oog houdt.


Functie eisen
  • Relevante Hbo opleiding op Sociaal Domein gebied
  • Kennis van de nieuwe Wet Inburgering 
  • Ruime werkervaring binnen de doelgroep en bij voorkeur met inburgering en/of vluchtelingenbeleid
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om verbindingen te leggen
  • Zelfstarter met het vermogen om snel te schakelen en resultaten te behalen
  • Flexibiliteit en stressbestendigheid in een dynamische omgeving
  • Beheersing Engelse taal.
Over het bedrijf

In het hart van het groene landschap, doordrenkt met historie en een bruisend gemeenschapsleven, bevindt zich een gemeente die bekend staat om haar idyllische schoonheid en levendige activiteiten. Omgeven door uitgestrekte natuur en pittoreske dorpen, biedt deze gemeente een perfecte balans tussen rust en bedrijvigheid.

Hier, te midden van schilderachtige vergezichten en kronkelende waterwegen, vind je een gemeenschap die trots is op haar rijke erfgoed en tradities. De karakteristieke architectuur van eeuwenoude gebouwen, samen met de gastvrije sfeer van lokale markten en festivals, weerspiegelen de warmte en verbondenheid van de inwoners.

Het sociale weefsel van deze gemeente wordt gevormd door een scala aan voorzieningen en activiteiten die het welzijn van de bewoners bevorderen. Van moderne sportfaciliteiten tot culturele evenementen en sociale initiatieven, er is altijd iets te beleven voor jong en oud.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Locatiemanager opvanglocatie met aanvullende taken op het gebied Inburgering en Vluchtelingenbeleid die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in