+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Toezichthouder WMO/Jeugd Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van proactief en reactief toezicht, waar jouw rol cruciaal is in het vroegtijdig signaleren van fouten en het verbeteren van de relatie tussen gemeente en aanbieders. Van het onderzoeken van zorgen van bezorgde familieleden tot het uitvoeren van bestuurs- en strafrechtelijke onderzoeken, jouw werk is van grote maatschappelijke waarde. Ontdek een functie die rechtvaardigheid, digitale vaardigheden en teamwerk combineert. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Dat doe je op basis van meldingen en signalen (reactief) en met proactief toezicht wensen wij (onbewuste) fouten door aanbieders vroegtijdig te signaleren en erger te voorkomen. Bovendien wensen wij de relatie tussen gemeente en aanbieders te verbeteren.

Een bezorgde moeder is bang dat haar zoon buiten de boot dreigt te vallen. En een collega van het Sociaal Wijkteam uit zijn zorgen over de een specifieke aanbieder. Als je een vermoeden hebt van onrechtmatigheid, ga je aan de slag met een bestuurs- en/of strafrechtelijk onderzoek. Dat betekent: informatie verzamelen, gesprekken voeren, bezoeken afleggen bij zorginstanties, data beoordelen, juridische vertaalslag van alles maken en zo nodig interveniëren (handhaven).


Functie eisen

Je hebt een Hbo opleiding, op sociaal en juridisch gebied, sociaal zekerheidsrecht en met name ( de uitvoering van) de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en/of Jeugdwet en Algemene wet bestuursrecht. Je hebt ervaring met controle onderzoeken en/of handhaving van regelgeving en aanverwante regelingen. Ook ben je digitaal vaardig en bekend met E-suite/Medewerkersportaal, Civision Makelaar Suite. Je vindt snel de weg op de sociale kaart van Zwolle. Je bent een zelfverzekerde persoonlijkheid die door passende communicatie weet te overtuigen en vertrouwen te winnen. Je hebt een sterk rechtvaardigheidsgevoel maar ook oog voor de belangen van alle betrokken partijen. Je beschikt ook over een goede schriftelijke vaardigheid en kunt zakelijk en objectief rapporteren. Je bent collegiaal en kunt goed in teamverband werken.


Over het bedrijf

In het hart van de provincie Overijssel, aan de oevers van een majestueuze rivier en omringd door uitgestrekte groene landschappen, ligt een bruisende gemeente die bekend staat om haar levendige dynamiek en rijke culturele erfgoed. Deze gemeente, met haar historische straten en moderne voorzieningen, biedt een harmonieuze balans tussen traditie en innovatie.

Het gemeentelijke landschap wordt gekenmerkt door een diversiteit aan buurten en wijken, elk met hun eigen unieke karakter en levendige gemeenschap. Van schilderachtige pleinen en historische gebouwen tot moderne architectuur en bruisende winkelstraten, er is voor elk wat wils in deze veelzijdige gemeente.

Cultuur en kunst zijn diepgeworteld in de ziel van de gemeente, met een bloeiende culturele scene die wordt gekenmerkt door theaters, musea en kunstgaleries. Talrijke culturele evenementen en festivals trekken jaarlijks duizenden bezoekers van zowel binnen als buiten de regio.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Toezichthouder WMO/Jeugd die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in