+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Operator Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken in een van de bekendste bakkerijen van Nederland! Hier help je mee met het maken van duizenden lekkere producten. Als operator zorg je ervoor dat alles goed loopt. Je verbetert het werk, lost problemen op en zorgt dat de producten perfect zijn. Je werkt met verschillende machines en houdt de kwaliteit in de gaten. Je werkt in wisselende diensten en krijgt daar extra geld voor. Een leuke kans bij een bedrijf waar het altijd lekker ruikt! Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij werken voor een van de bekendste bakkers van Nederland? Dan is dit je kans! Voor een ontzettend leuk (en lekker) bedrijf ben ik op zoek naar operators. In deze bakkerij rollen duizenden producten per uur van de band en daar wordt jij mede verantwoordelijk voor, hoe cool is dat?!

Als operator bij deze bakkerij heb jij dus een belangrijke taak, want zonder jou staat het proces stil. Je bent tijdens je werkzaamheden bezig met het verbeteren van het productieproces, verhelpt en voorkomt storingen. Daarnaast ben je bezig met machines bijstellen en bijsturen. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Je controleert de producten op basis van kleur, gewicht, vocht en niet geheel onbelangrijk: de smaak! Hoe lekker is dat?

Je zal gaan werken in een 3- of 5-Ploegendienst. En kan dus rekenen op een leuke ploegentoeslag!



Gevraagd

Je komt in dienst als Operator en zal meerdere machines tegelijk bedienen. Vandaar dat ervaring als Operator in de food-industrie een pré is. Verder is het belangrijk dat je technisch onderlegd bent. Ook herken jij jezelf in de volgende punten:

-       Een afgeronde MBO niveau 3 opleiding

-       Je kan snel schakelen

-       Beheersing van de Nederlandse taal

-       Je denkt probleem oplossend

-       Denkt graag mee aan het verbeterproces



Aanbod

Meegroeien met het bedrijf staat hier centraal. Er worden diverse mogelijkheden geboden om het maximale uit jezelf te halen en je door te ontwikkelen. Naast een uitstekend salaris (wat iedere vier weken uitbetaald wordt), elke vier weken een tasje met producten die jij gemaakt hebt en een leuke attentie voor je verjaardag kan je ook rekenen op:

-       Ploegentoeslag

-       Je valt onder CAO Zoetwaren

-       Vakantietoeslag

-       Uitstekende pensioenregeling

-       Reiskostenvergoeding

-       Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling d.m.v. opleidingen en cursussen 



Bedrijfsomschrijving

De werkgever, een van de bekendste bakkers van Nederland, bakt de lekkerste producten die je overal in de supermarkt terug vindt! Dit leuke familiebedrijf bakt al ruim 150 jaar de bekende producten. Ze begonnen aan de markt te timmeren met beschuitjes, maar inmiddels zijn de crackers, knäckebröd, ontbijtkoek en onder andere schuddebuikjes niet meer weg te denken! Dit Familiebedrijf is ondanks de enorme groei, nog altijd een super gezellig bedrijf waar iedereen gelijk behandeld wordt. De kernwaarden zijn dan ook: betrokken, inventief, efficiënt en slagvaardig. Doe maar gewoon je best, en dat op z’n Twents! Past dit bij jou? Twijfel dan niet en solliciteer direct!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in