+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Stageonderzoek Logistic Center Engineering - Technische capaciteit Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Scania Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van logistieke optimalisatie en geef je carrière een kickstart met een uitdagende stage. In deze rol krijg je de kans om met behulp van data analyses en software simulaties bottlenecks binnen logistieke processen te identificeren en optimalisatieadviezen te geven. Een unieke kans om jouw theoretische kennis in de praktijk toe te passen en bij te dragen aan efficiëntie en veiligheid. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving
Logistic Center engineering is verantwoordelijk voor het continue verbeteren van de operationele logistieke processen. Hoe we het vandaag doen, kan morgen beter. Vanuit de generieke processtappen binnen de verscheidenheid aan logistieke diensten wordt gekeken naar bottlenecks om zo procesoptimalisaties te kunnen voorstellen.


De afdeling

Logistic Center engineering is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de operatie en de magazijnomgevingen te onderhouden, te beheren en te ontwikkelen. Dit betreft meerdere logistieke centra in de regio met een verscheidenheid aan logistieke processen. Hierbij wordt gestreefd naar een optimale voorraad, locatie-inrichting en vullingsgraad, zodanig dat dit bijdraagt aan een veilig, kwalitatief en efficiënt logistiek proces.

De opdracht
Onlangs is er vanuit de data driven filosofie een productivity dashboard opgeleverd voor onze generieke processtappen. Hierdoor is er inzicht gekregen in de huidige performance van de verschillende processen. In deze opdracht ga je onderzoek doen naar de technische performance van de processtappen en vergelijk je deze met de praktische data. Hierin leg je vervolgens de bottlenecks binnen de processen bloot en geef je advies voor optimalisatie. Waar mogelijk kun je dit simuleren met software.

Wat breng jij mee…
Jij bent een gedreven student met interesse in de logistiek en data analyses zijn helemaal jouw ding. Jij bent analytisch en communicatief sterk. Daarnaast hou je van pionieren, je krijgt de vrijheid om op onderzoek uit te gaan. Jij zit in het derde of vierde jaar van je hbo opleiding Logistics Engineering, Technische bedrijfskunde of Logistics Management. Je bent in staat om op locatie in Zwolle/Hasselt werkzaam te zijn.

Aanbod
Je mag in september 2024 starten en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar. Je ontvangt hiervoor een stagevergoeding van €500 per maand (bij fulltime aanwezigheid).

De vacature sluit op 20 mei aanstaande. Week 21 vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

Geef je carrière een kickstart!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in