+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Detailengineer Bouwkunde Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enexis

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie maak je deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen en bouwen van hoogspanningsstations. Je werkt in een groeiend team met veel technische kennis en een goede sfeer. Er is ruimte voor jouw ideeën en inbreng. Het werk is erg afwisselend door de verschillende manieren waarop in het verleden is gebouwd. Je krijgt te maken met nieuwe technische uitdagingen. Je hebt de mogelijkheid om veel vanuit huis te werken. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Afdelingsinformatie
Je versterkt het team van Engineering en Realisatie, dat onderdeel is van Expertise, Bedrijfsvoering en Stations (EBS) en is verantwoordelijk voor nieuwbouw, uitbreidingen, modificeren en vervangingen van HS/MS stations (110/20-10kV). Je komt terecht in een groeiend team met meer dan veertig engineers, onderverdeeld in Bouwkunde, Primair en Secundair.

Collega’s omschrijven het team als een warm bad. Iedereen helpt elkaar, er is een hoog technisch kennisniveau en er is veel onderling vertrouwen en daar nemen we jou graag in mee. En er is zeker ruimte voor jouw inbreng aan kennis. Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor een goed ontwerp dat gebaseerd is op veiligheid, kwaliteit en praktische uitvoerbaarheid. Bij team Engineering en Realisatie werk je met een planning, maar heb je daarbinnen veel vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen. Remote werken is prima mogelijk in deze functie. 

Wist je dat Enexis is ontstaan uit verschillende fusies? Dat betekent dat er in het verleden op veel verschillende manieren gebouwd is. Elk station zit weer anders in elkaar. Jij en je collega’s krijgen dus telkens weer te maken met nieuwe technische uitdagingen. Kortom: genoeg te beleven als detail engineer! 
 
Werkzaamheden:
Je komt bij ons binnen op een interessant moment. De energietransitie is namelijk in volle gang. En dat merk je aan alles. Bij Enexis spelen we hierop in door bijvoorbeeld ons net uit te breiden met meer hoogspanningsstations.

De functie van Detail engineer bouwkunde speelt zich af in de wereld van het ontwerpen, modelleren en bouwen van hoogspanningsstations. Het is een zeer veelzijdige rol waarbij je vakinhoudelijk technisch actief bent als engineer. Denk hierbij ontwerptechnische zaken rondom funderingen en uiteenlopende gebouwen op de locaties van de hoogspanningsstations.  

Als Detail Engineer zet je samen met de Projectengineers Bouw het basis ontwerp op en werk je nauw samen met externe partijen in het detail ontwerp, de uitvoering en in de nazorgfase.

Eisen en wensen:
Om deze functie van detail engineer bouwkunde goed te kunnen vervullen, verwachten we dat je het meest succesvol zal zijn als je beschikt over: 

  • Een afgeronde mbo4-opleiding bouwkunde. 
  • Enige kennis van energietechniek en/of werktuigbouw is mooi meegenomen! Bij voorkeur heb je kennis van infranetten en heb je eerder in een vergelijkbare werkomgeving gewerkt. Kennis van civiele bouw-onderwerpen is ook een pre. 
  • Uiteraard begrijpen we dat je mogelijk niet alles vanaf dag 1 al weet. We leiden je graag op en ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. 
  • Andere aspecten die terug zullen komen in deze functie zijn ontwerp- en tekensoftware zoals ACAD en ELCAD. Daarnaast werken we steeds vaker met 3D modellen van de stations (Revit en Inventor). Als je hier ervaring mee heeft dit een sterke voorkeur.  
 
Competenties:
  • Je vind het leuk om in een team samen te werken en stelt ook pro-actief vragen om je kennis te vergroten.
  • Je communiceert opbouwend en coachend 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in