+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Projectleider Civiele Techniek Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.330 - € 6.660 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als projectleider civiele techniek leid je belangrijke projecten, zoals de aanleg van wegen en bruggen. Je bent de persoon die alles samenbrengt en zorgt dat het project op tijd en binnen het budget klaar is. Je werkt met verschillende teams en zorgt voor een goede samenwerking. Je krijgt een goed salaris en de kans om soms vanuit huis te werken. Ook is er een mogelijkheid voor een lease auto. Dit werk geeft je de kans om echt iets te betekenen en elke dag met plezier aan de slag te gaan. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als projectleider civiele techniek ben je verantwoordelijk voor het succesvol leiden en uitvoeren van diverse civieltechnische projecten. Je speelt een centrale rol in het projectteam en zorgt ervoor dat projecten binnen de gestelde tijdlijnen en budgetten worden opgeleverd. Jij bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers, stakeholders en het projectteam. Je stuurt diverse disciplines aan om een soepele voortgang van het project te waarborgen.

Als projectleider civiele techniek ben je verantwoordelijk voor het managen en coördineren van civieltechnische projecten, zoals de aanleg van wegen, bruggen, waterwerken en andere infrastructuur. Hierbij ben je betrokken bij alle aspecten van het project, van planning en ontwerp tot aanbesteding, uitvoering en oplevering.

Kortom, zorg jij ervoor dat het project succesvol en binnen de gestelde kaders wordt afgerond!

Dus als je ervaring hebt met het reconstrueren van infrastructuur, het klimaatbestendig maken van een woonbuurt, of het aanleggen van nieuwe infrastructuur en groen voor een nieuwbouwwijk, dan ben jij 1 stap verwijderd van een nieuwe wereld aan mogelijkheden. Jij bent de schakel tussen alle betrokken partijen en legt, met jouw communicatie, de juiste verbindingen.

Als projectleider ben jij in beschikking van het grote plaatje en ben je in staat om dit beeld ook te schetsen, zodat elke discipline een heldere en samenhangende visie heeft. Met jouw expertise kan je andere teamleden de goede weg leiden, richting geven aan het project en tegelijkertijd bijsturen als de situatie daar om vraagt. Ook sta je als projectleider natuurlijk sterk in je schoenen om stapsgewijs het gewenste doel te behalen en te scoren!

Wat staat er voor jou klaar?

  • Een salaris vanaf schaal 10a t/m 11 binnen het CAO Gemeente. Met een maximaal salaris van € 6.660,- o.b.v. 36 uur;
  • Een reiskosten vergoeding van € 0,23 per gereden kilometer (lease auto ook mogelijk);
  • De mogelijkheid om vanuit huis te werken;
  • Een pensioenregeling voorzien bij BeFrank.
Functie eisen

Als je aan de onderstaande eisen voldoet, ben je in staat om deze functie succesvol te vervullen.

  • Een MBO+/ HBO opleiding in de richting civiele techniek;
  • Minimaal 1 jaar ervaring als projectleider;
  • Je hebt aantoonbare systeemkennis over AutoCAD, RAW of UAV.
Over het bedrijf

Bij Maandag® zetten we ons dagelijks in om mensen te verbinden met werk dat hen inspireert en motiveert. We streven ernaar om werk aan te bieden dat aansluit bij hun capaciteiten, ambities en persoonlijke voorkeuren. Werk waarin ze hun talenten kunnen ontplooien en verbeteren, en dat genoeg uitdaging en variatie biedt.

Daarbij streven we naar een omgeving die inclusief, divers en sociaal is, want alleen zo kunnen mensen elke dag met nieuwe energie naar hun werk gaan. Ze zijn gemotiveerd om uitdagingen aan te gaan en bereiken resultaten. Want als je houdt van wat je doet, kijk je altijd uit naar maandag!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Civiele Techniek die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in