user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Area Sales Promotor Zuid West Nederland

Vacature Den Haag

  • Career Factory Bedrijfsprofiel
  • HAVO / VWO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Je taken zijn:
• Promotie, presentatie en verkoop van MASCOT werkkleding en veiligheidsschoenen met behulp van een compleet ingerichte mobiele showroom, de MASCOT Show Van.
• Je geeft de eindgebruikers de beste service en het beste advies die er op de markt te vinden zijn.
• Je ontwikkelt verkoopmogelijkheden door het bouwen aan de relaties met je dealers en met bestaande en potentiële eindgebruikers.
Het grootste deel van je tijd zal je focus liggen op New Business aan eindgebruikers in nauwe samenwerking met onze lokale dealers.

lees meer

Gestelde eisen Wat verwachten van jou?Sales – Jij bent wereldkampioen verkopen, het liefst in een B2B omgeving.
Energiek – Je zit boordevol energie, bent extreem goed in het leggen van nieuwe contacten en het goed onderhouden van relaties op alle niveaus met onze eindklanten en onze dealers. Door goed te organiseren en een juiste planning, deel je je eigen werkdag in. Je wordt in het bijzonder gedreven door de doelen die je stelt en meer nog, het behalen daarvan.
Houding – Heel je houding is gericht op het professioneel samenwerken in een actief salesteam, met fantastische collega's, waar teamwork, elkaar helpen en wederzijds respect belangrijke succesfactoren zijn.
Enthousiasme – Je wordt enthousiast van het succesvol verkopen van kwaliteitsproducten aan de dragers van werkkleding in alle branches en industrieën. Je gaat het maken nieuwe contacten niet uit de weg.
Oplossingen – Je neemt het initiatief, en kijkt naar kansen in plaats van beperkingen.
Jij helpt de eindgebruikers met hun dagelijkse werkoutfit. Als MASCOT Area Sales Promoter, is het je taak om zowel nieuwe als bestaande klanten in diverse branches, zoals bouw, installatie, transport en industrie te bedienen. Je werkdag bestaat uit het actief bouwen aan de relaties met onze dealers en bestaande en potentiële eindgebruikers.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Als je als hoogopgeleide professional jezelf wilt ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel, vind je via Career Factory de baan die je verder brengt.

Onze belofte is simpel: de match met jezelf. Daarom investeren we ook in je. We willen jou leren kennen: je achtergrond, je persoonlijkheid en drijfveren. Want dan kunnen we een werkgever vinden die bij je past, bij wie je de ruimte hebt om te groeien. Duurzame relaties, daar zijn we op uit. Het is onze visie op de juiste match.

Bekijk direct alle actuele vacatures of neem contact op voor een goed gesprek over je mogelijkheden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Ons profiel:Het MASCOT Benelux team bestaat uit 16 professioneel gedreven collega's die allemaal TESTED TO WORK zijn. Wij groeien als bedrijf en team hard. Onze medewerkers krijgen ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.Je wordt onderdeel van het Account Team en werkt nauw samen met de Account Manager en de Area Sales Manager in de regio.Ons kantoor en showroom voor de Benelux zijn gevestigd in Naarden en dienen als basis voor het gehele team. We stellen hoge eisen, wat natuurlijk tot uitdrukking komt in het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden. Bovendien stellen we de benodigde faciliteiten ter beschikking, zoals de Mobile Showroom Van, smartphone, laptop, maar natuurlijk ook de benodigde trainingen en marketing- en sales materialen.

lees meer

Contactpersoon Eric Bonn
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Area Sales Promotor Zuid West Nederland
Score: 8.8
Stemmen: 47

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Den Haag