+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Financial Controller - Senior (4 - 5 dgn p/wk) * Vrijheid * Sportief Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Financial Controller heb je de verantwoordelijkheid voor gehele finance van 7 entiteiten. Je stuurt een medewerker aan, die operationele, boekhoudkundige werkzaamheden verricht. Omdat het team in Nederland klein is, heb je naast jouw Finance rol, ook organisatie brede verantwoordelijkheden. Je schakelt direct met de eigenaren, directieleden en aandeelhouders, die vanuit andere landen in Europa werkzaam zijn. Ook onderhoud je contact met verschillende externe professionals, zoals accountants , juridisch adviseurs, salarisadministratie, etc. Jouw werkzaamheden zijn o.a.:
  • Consolidatie
  • Opstellen, analyseren van maand- , kwartaal-, en jaarrapportages
  • Intercompany accounting
  • Opstellen & advisering managementrapportages
  • Belasting aangiftes
  • Eindverantwoordelijk voor een accurate boekhouding
  • Het managen van de ‘intercompany-lening-structuur’
  • In samenwerking met externe partijen zorgdragen voor succesvolle audits
  • Adhoc analyses & participeren in Europese finance projectgroepen
Kortom een veelzijdige rol, waarbij je op CFO niveau acteert.
 

Gevraagd

Financial Controller; Je hebt een WO/HBO achtergrond (finance/ MBA) en al meer dan 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol (je hebt bijvoorbeeld gewerkt bij een trust kantoor). Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid nemen, is een gegeven voor jou! Graag werk je op niveau en schakel je met professionals. Stakeholdermanagement is jouw kracht. Ook als je nog niet met alle facetten van de baan ervaring hebt op gedaan, verzoeken wij je te reageren. Je hebt de ruimte om te groeien in jouw rol en nieuwe werkzaamheden je eigen te maken, voordat je de eindverantwoordelijkheid ‘overneemt’. Het spreekt voor zich dat je bent: integer, zorgvuldig, communicatief sterk in Nederlands en Engels, eerlijk, betrouwbaar, analytisch en cijfermatig sterk. Je bent computervaardig; ook nieuwe  Finance software systemen maak je je snel eigen. Bovenal word je blij van dit profiel!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Financial Controller kan je niet meer vrijheid in een baan hebben, dan in deze functie! De vrijheid die hoort bij een zelfstandige, maar wel de zekerheid van een mooi, vast salaris op jouw rekening. Je kunt dus zelf bepalen welke uren je werkt. Als je op kantoor werkt, heb je een rustige, ruime en lichte werkplek. Buiten het kantoor, begeef je je direct in ‘vakantiestemming’. De lunchrekening wordt voor je betaald. Natuurlijk krijg je een computer, mobiele telefoon vergoeding, 25 vakantiedagen en vakantiegeld. Sporten kan je ook gratis. Een goed premievrij pensioen behoort ook tot de mogelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Er wordt een salaris geboden van circa  E 5.000,-- tot E 6.000,-- bruto per maand, gebaseerd op een 40 urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring. Career Factory treedt in dit traject op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid ontvang je een contract direct bij onze opdrachtgever. Een bijzondere rol waarbij je op niveau, jouw passie voor finance kan inzetten vanuit een puur Hollandse werkplek & tegelijkertijd een baan met internationale scope!
 

Bedrijfsomschrijving

Als Financial Controller werk je in een klein team van drie medewerkers vanuit Nederland in een fijn, rustig kantoor. Wanneer je tijdens de lunch even een rondje loopt, begeef je je direct in een ‘vakantie-omgeving’. Je werkt veelvuldig samen met jouw collega’s uit verschillende landen binnen Europa. Sport & Gezondheid staan centraal in deze internationale organisatie, waar je alle vrijheid hebt!  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in