+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Assistent Finance Controller Adviesbureau Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Kom werken als Assistent Finance Controller bij een groot adviesbureau in Amsterdam. We zoeken iemand die enthousiast, leergierig en een echte aanpakker is. Je moet flexibel zijn en goed kunnen samenwerken met collega's. Als je interesse hebt in financiën en digitale systemen, is deze baan perfect voor jou. Je leert veel van ervaren collega's en kunt jouw vaardigheden verder ontwikkelen. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Werken als Assistent Finance Controller bij een groot adviesbureau in Amsterdam

Ben jij van nature enthousiast, leergierig en een aanpakker? Heb je een flexibele werkhouding, waarbij je graag mee gaat in de ambities van een organisatie en de lessen van jouw senior collega's ter harte neemt? En combineer je dit alles met een affiniteit voor financiën en digitale systemen? Lees dan verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken bij dit adviesbureau

Jij gaat aan de slag bij het overkoepelende orgaan van meerdere (advies)bureau's, actief in consultancy, werving & selectie, detachering, digitale transformatie, talentontwikkeling en interim management. Jouw werkzaamheden focussen zich op alle zeven labels die zijn aangesloten bij het overkoepelend orgaan. Dit doe je natuurlijk samen met collega's en in een organisatie waar geen hierarchie aanwezig is, maar elke laag gewoon de taken oppakt die er liggen. Een CEO die een Excel-sheet aan het aanvullen is? Dat is hier geen uitzondering, maar de regel.

De sfeer is informeel, de collega's spreken elkaar gewoon bij voornaam aan en het is op kantoor gezellig. Natuurlijk wordt er wel hard gewerkt, maar de sfeer is minstens zo belangrijk bij deze afdeling. Je collega's zijn een afspiegeling van de samenleving en juist de variatie in het team zorgt voor een unieke en leuke sfeer. Daarbij draagt deze organisatie bij aan diverse social good projecten, denk bijvoorbeeld aan het steunen van de voedselbank. Medewerkers krijgen hier 1% van hun werktijd voor beschikbaar.



Aanbod

Wat ga je doen als Assistent Finance Controller?

Als Assistent Controller rapporteer je in eerste instantie natuurlijk aan de Senior Finance Controller. Je ondersteunt deze bij de werkzaamheden en staat aan de basis van de financiële administratie. Concreet houdt dit in dat je dagelijks periodieke rapportages voorbereidt en een aantal belangrijke processen beheert. Je houdt gegevens up-to-date in AFAS en biedt ondersteuning aan andere finance gerelateerde projecten. Mocht je door willen groeien, dan is dat mogelijk binnen deze organisatie!

Daarnaast ga jij:

  • Contact houden met debiteuren, telefonisch en per mail;
  • Suggesties doen voor het verbeteren van processen;
  • Contact houden met externe klanten;
  • Je vastbijten in finance gerelateerde projecten die jóu interessant lijken!
Dit heb jij in huis

Voor deze functie is het vooral belangrijk dat je van nature een aanpakker bent en een passie hebt voor financiën. Veel belangrijker nog is dat je snel je draai kunt vinden, leergierig bent en echt enthousiast om door te groeien bij deze afdeling.

Daarnaast heb jij:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau (waarbij het ook bespreekbaar is als jij dit hebt met een mbo-diploma op zak);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Het liefst één a twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met AFAS en Excel (is een pré).
Dit biedt de opdrachtgever

Jij kan per direct aan de slag als Assistent Finance Controller voor 32 tot 40 uur per week en een periode van in eerste instantie een jaar. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever en jouw salaris is marktconform en wordt afgestemd op basis van jouw opleidingsniveau en ervaring.

Daarnaast biedt de opdrachtgever:

  • De mogelijkheid om hybride te werken na het inwerktraject;
  • Goede reiskosten of een fietsplan;
  • De mogelijkheid op korting op fitness;
  • En een uitstekend pensioen.
Zie jij jezelf al werken als Assistent Finance Controller? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Hilina via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in