+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Financieel/ Finance Assistent CupCakes (Parttime) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Altijd iets lekkers (vers gebakken) bij de koffie! Als financieel Administratief Medewerker heb je je eigen verantwoordelijkheden. Dagelijks heb je contact met collega’s van andere afdelingen. Niet alleen omdat je even bijpraat over het weekend en koffie drinkt, maar ook voor vragen weten je collega’s jou te vinden. Jouw takenpakket is veelzijdig, die je nog verder kunt uitbreiden als jij dat wenst. Focus ligt op Debiteuren- en Crediteurenadministratie. Indien je meer verantwoordelijkheden wenst, zou je ook BTW aangiftes, controles en rapportages aan je werkzaamheden kunnen toevoegen. Tevens is het fijn als je mee kunt denken aan procesverbeteringen. Kortom een financiële rol die je zelf kunt invullen!
 

Gevraagd

Financieel Administratief Medewerker; je werkt graag in een veelzijdige functie met een duidelijk takenpakket in deze groeiende MKB organisatie. Nederlands is de voertaal, maar je zal zeker regelmatig jouw Engelse talenkennis inzetten. Nauwkeurig, verantwoordelijk en sociaal zijn woorden die jou omschrijven. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en ervaring in een vergelijkbare finance rol. Je bent parttime, 24 tot 32 uur per week beschikbaar. Excel beheers je en cijfermatig ben je sterk. Bovenal word je blij van de functieomschrijving en werk je graag in een fijne, collegiale werkomgeving! Mocht je nu tijdelijk (voor 7 maanden) beschikbaar zijn, verzoeken wij je ook te reageren.
Procedure: Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per e-mail te doen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
In deze baan als Financieel Administratief Medewerker werk je in een allround administratieve functie. Je bepaalt zelf of en hoe je je functie wilt uitbreiden. Het betreft een parttime baan van 24-32 uur per week. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Met OV is het meer een uitdaging het pand te bereiken. Career Factory begeleid je gedurende het werving en selectie traject, waarna je na gebleken geschiktheid een vaste baan bij dit mooie bedrijf aangeboden krijgt. Er wordt een goed passend salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring van € 2.500,-- tot € 3.300,-- bruto per maand. Daarnaast biedt zij goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een leuke korting op de producten. Je wordt warm verwelkomd en on-the-job gedegen ingewerkt door jouw collega’s.
 

Uren

24 - 32 uur
24

Bedrijfsomschrijving

Als Financieel Administratief Medewerker (parttime) werk je in een organisatie waar je iedere collega kent en alle ruimte krijgt in jouw baan. De organisatie valt onder een groot, succesvol en bekend A-merk in de foodbranche. Zij biedt je dus niet alleen de ruimte, dynamiek en familiebedrijfscultuur van een kleine organisatie, maar ook de structuur, professionaliteit & middelen behorend bij een multinational. Door de groei, richt de organisatie zich op professionaliseringslagen. Een nieuw computersysteem zal werkzaamheden automatiseren en processen verbeteren. De bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als vriendelijk, hard werkend en nuchter. Collega’s vinden het belangrijk dat zij op elkaar kunnen bouwen, fijn kunnen (samen)werken en dat het gezellig is! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in