+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Business Controller (Junior) * Scale-up * Sustainability * Bouwen & Leren Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Business Controller (Junior), word je blij van ‘grote stappen zetten? Als eerste en enige Business Controller in het Finance team ben jij de sparringpartner voor het management en directie. Je werkt in een zelfstandige rol en rapporteert direct aan de CFO. Het Finance team bestaat verder uit de Finance Manager en twee financieel medewerkers.
 Als sparringpartner voor de directie, werk jij aan uniformiteit en goed werkende reports. Je gebruikt op dit moment voornamelijk Excel, maar je collega’s staan zeker open voor jouw adviezen; verbeteringen. Echt bouwen aan een goede basis, waardoor de operatie en directie de juiste informatie verkrijgen om de organisatie goed sturing te kunnen geven. Om succesvol te kunnen zijn, ben je als Business Controller regelmatig in gesprek met de managers, werkzaam vanuit diverse locaties in Nederland. Je zal dus ook geregeld reizen naar de diverse locaties. Natuurlijk pak je ook adhoc vraagstukken op vanuit de verschillende business units, uiteenlopend van strategisch tot operationeel. Naast het omzetten van data naar bruikbare stuurinformatie richt je je ook op de financiële ratio’s t.b.v. bank convenant en strakke cashflow planning. Omdat de organisatie hard groeit (organisch en door overnames), zal je ook gericht zijn op harmonisatie en hoef je je de komende tijd zeker niet te vervelen.
 

Gevraagd

Als Business Controller (Junior) heb je een afgeronde WO (universitaire) studie, uitstekende Excel kennis en enige ervaring in een soortgelijke (reporting/ finance/ data) rol. Omdat de voertaal in de organisatie Nederlands is, is het belangrijk dat je beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheden van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Nog belangrijker is dat je de juiste energie, competenties & wil hebt om te leren! Je hebt een groot zelfstartend vermogen, neemt graag verantwoordelijkheid, bent analytisch, accuraat, ondernemend, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden en stelt jouw prioriteiten juist. Het verhaal achter het cijfer dat interesseert jou! Herken jij je in het profiel? Reageer dan snel op deze Business Controller (junior) vacature, waar jouw toegevoegde waarde direct zichtbaar is!
Procedure: Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per e-mail te doen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
In deze vaste baan als Business Controller (junior) leg jij de bouwstenen als het gaat om sturingsinformatie/ reports. De organisatie is hard groeiend, dat direct dynamiek geeft aan jouw rol, maar zeker ook een positieve invloed heeft op jouw ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie. De nauwe samenwerking met de CFO geeft jou alle ruimte om veel te leren. Door de platte structuur en korte communicatielijnen kan je groot verantwoordelijkheid nemen. Het betreft een fulltime baan van 32 tot 40 uur per week. Het kantoor is goed bereikbaar met OV en de auto. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Career Factory begeleid je gedurende het werving en selectie traject, waarna je na gebleken geschiktheid een vaste baan bij dit mooie bedrijf aangeboden krijgt. Er wordt een goed passend salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring van circa E 3.000,- tot € 4.000,-- bruto per maand. Daarnaast biedt zij goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een mooie bonusregeling. Je wordt warm verwelkomd!
 

Bedrijfsomschrijving

Als Business Controller (Junior) , werken voor een succesvolle, groeiende, professionele en prijzen winnende scale-up, waar persoonlijke ontwikkeling echt centraal & sustainability hoog in het vaandel staan. Ook kan zij jou als Business Controller (Junior) goede leer- en groeimogelijkheden bieden. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, korte lijnen, enthousiasme, recht-door-zee, echt, knus, persoonlijke groei, duurzaamheid en sociaal. Zij is onlangs verhuisd, dus werk je vanuit het goed bereikbare kantoor op een fijne, rustige werkplek in een gezellig team van circa 150 professionals waar je veel van kunt leren! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in