+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Traineeship Business Controller Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship

Vacatureomschrijving

Wil jij de start van je carrière een boost geven, kennismaken met verschillende onderwijs- en zorgorganisaties terwijl jij je eigen vaardigheden ontwikkelt én kun jij na de zomer starten? Dan is dit traineeship wellicht een unieke kans! Voor de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en Amsterdam UMC, locatie AMC, is StudiJob op zoek naar een talentvolle Trainee Business Controller.

Hoe ziet jouw programma als Trainee Business Controller eruit? 

Het idee achter het Traineeship

Als Trainee Business Controller bieden wij een tweejarig programma waarin je 4 dagen per week aan de slag gaat bij de HvA, de UvA en Amsterdam UMC. Daarnaast kom je 1 dag per week samen met de andere trainees om onder professionele begeleiding te werken aan je eigen competenties. In dit programma op maat word jij klaargestoomd voor een financiële loopbaan in de publieke sector. Zo leer jij gedurende het Traineeship om je opgedane kennis in de praktijk te brengen op professioneel én persoonlijk niveau.

Dit traineeship is een unieke kans als jij dit jaar afstudeert en per 1 september of 1 oktober kan starten, maar mocht je nu al afgestudeerd zijn en eerder willen starten dan kun je ook zeker solliciteren en kijken we samen naar de mogelijkheden!

Professionele ontwikkeling

In dit tweejarig Traineeship krijg je een kijkje in de keuken bij drie verschillende instellingen. Je gaat aan de slag met accounting, financiële rapportages, budgetteren, contractactiviteiten en managementinformatie. Je leert om de juiste vragen te stellen en advies te geven op basis van cijfers en data. Je gaat telkens bij een nieuwe afdeling aan de slag waardoor je continu wordt uitgedaagd om je kennis verder uit te breiden. Hierbij word je ondersteund door een mentor die op inhoudelijk vlak met je meedenkt. Gedurende het Traineeship word je op deze manier zelfstandiger en ga je ook meer verantwoordelijkheid dragen.

Je gaat aan de slag met concrete vraagstukken; hieronder vind je een aantal voorbeelden:

  • Hoeveel geld besteden we voor bepaalde patiëntengroepen aan lab- en radiologie aanvragen? Kunnen en willen we dat verlagen?
  • Welke kosten worden gemaakt bij het geven van onderwijs? Hoe beïnvloedt het aantal studenten deze kosten?
  • Hoe maak je een begroting voor een divisie / faculteit? Waar zitten de risico’s en hoe zorg je voor een goede monitoring tijdens het jaar?
  • Welke stuurinformatie hebben de mensen in de organisatie nodig? Hoe kan jij hieraan bijdragen?

Persoonlijke ontwikkeling

Naast het verwerven van inhoudelijke kennis ga je in dit Traineeship ook met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag. Om dit te realiseren krijg je een coach toegewezen, die jou begeleiding op maat biedt. Denk hierbij aan presentatievaardigheden, overtuigingskracht of concreet formuleren. Je werkt hierbij samen met de andere trainees en woont verschillende trainingen bij.



Gevraagd

Hoe ziet jouw profiel als Trainee Business Controller eruit?

Voor dit traineeship zijn wij op zoek naar enthousiaste, afgestudeerde WO’ers én HBO'ers met ambitie op het gebied van Financieel Management & Control. Affiniteit met werk in de publieke sector is van belang, met name onderwijs en zorg. Om in aanmerking te kunnen komen voor een plek in dit traineeship dien je ten minste een HBO-bachelor afgerond te hebben in de richting van:

  • Accountancy & Control;
  • Business Economics of Bedrijfseconomie;
  • Een vergelijkbare Finance-gerelateerde opleiding.


Aanbod

Wat bieden we jou?

Wij vragen veel én daar staat uiteraard wat tegenover. Je gaat in twee jaar tijd op basis van 3 contracten bij de drie instellingen aan de slag. Jouw salaris zal conform de CAO voor Universiteiten worden bepaald (startsalaris € 3.539) en dit salaris evolueert zich verder gedurende jouw trainingstraject.

Verder bieden we jou de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en workshops die aansluiten bij jouw specifieke behoefte en wensen op een bepaald moment. In overleg met jouw personal coach en begeleider op de vloer wordt er een programma op maat samengesteld. Er zijn gedurende het hele jaar startmomenten voor nieuwe trainees.


Interesse?

Is je interesse gewekt, dan zien we je reactie graag tegemoet (door te solliciteren via de site). Twijfel je nog? Neem dan vooral contact met Gijs via onderstaande gegevens om een afspraak te plannen voor een oriënterend gesprek en een kop koffie. Dan nemen we alles rustig door!

Ken jij iemand die dit traineeship interessant zou vinden? Stuur dan een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en als diegene start, dan krijg jij een bol waardebon t.w.v. €150.

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in