+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Senior Business Controller Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Etos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.500 - € 8.125 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van retail bij Etos als Senior Business Controller Commercie & Merchandise. Werk in het hart van de actie, met een directe impact op onze (digitale) winkels. Je bent de financiële sparringpartner voor belangrijke stakeholders en speelt een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van de drogisterij. Geniet van flexibele werkopties, een competitief salaris, een variabele bonus, uitstekende pensioenregeling, en aantrekkelijke kortingen op producten. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Dat voelt goed.

Als betrouwbare drogist en grootste digitale gezondheidsplatform in Nederland zijn we er voor onze klanten met advies, service en producten. Wekelijks helpen we méér dan 1 miljoen klanten in onze winkels en op etos en geven we op jaarbasis meer dan 30 miljoen adviezen over gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding. Door onze omnichannel-strategie staan we altijd klaar voor onze klanten, waar zij ook zijn. Dát is de impact van Etos op Nederland. Op het hoofdkantoor in Zaandam houden we ons o.a. bezig met nieuwe digitale innovaties, inspirerende marketingcampagnes en denken we na over het vormgeven van de drogist van nu en in de toekomst. 


Wat betekent dit voor jou?

-

Als Senior Business Controller Commercie & Merchandise zie en pak je de kansen om je breed te ontwikkelen en lever je hiermee graag een bijdrage aan de commerciële Finance organisatie.
In deze rol ben jij een centrale speler in de business en onderdeel van een dynamisch team van business controllers, waarbij jouw impact merkbaar is in onze (digitale) winkels.

Etos helpt wekelijks meer dan 1 miljoen klanten in onze winkels en op etos. Op jaarbasis geven we meer dan 30 miljoen adviezen over gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding. Want: wat je vraag ook is, we helpen je verder.
 

Jouw nieuwe baan en werkplek. 
Als Business Controller Commercie & Merchandise ben jij een cruciale speler in zowel het Commerciële team als het Finance team van Etos. Als ervaren business controller ben jij verantwoordelijk voor alle financiële activiteiten van het Commerciële team en neemt dan ook plaats in met Commercie MT, waar je de andere financiële disciplines vertegenwoordigd. Hierin werk je ook samen met de Business Controller eCommerce & Sourcing en met de Business Controller Marketing & Formule. In deze rol heb je een sleutelpositie binnen het snel veranderende bedrijf Etos en krijg je alle leuke kanten te zien van onze dynamische Retail omgeving.

Werken bij Etos betekent flexibel werken. Vanuit huis en op ons hoofdkantoor in Zaandam.
 

Dit ga je als Business Controller bij ons doen:

•    Fungeren als financieel sparringpartner van de Merchandise Director, Commercieel directeur en CFO.
•    Ondersteunen en adviseren bij het opstellen van de begroting, het analyseren van deze, kwantificeren van voorgestelde promoties, projecten en investeringen.
•    Zorgen voor inzichtelijke en overtuigende analyses en presentaties, zowel periodiek als ad hoc, om inzicht te verkrijgen in de omzet- en marge ontwikkeling met als doel richting te geven voor de toekomst
•    Opzetten en verbeteren van financiële en niet-financiële processen binnen het Merchandise team en het robuust en schaalbaar maken van deze processen. 
•    Gevraagd en ongevraagd advies bieden en deelnemen aan projecten. 
•    Bespreken van de operationele en strategische commerciële resultaten in het Commerciële MT.
•    Bieden van een proactieve advisering aan het MT ter concretisering van doelstellingen/plannen in relatie tot financieel en niet-financieel resultaat. 
•    Verantwoordelijk voor de monitoring van de strategische plannen binnen Commercie/Merchandise en het borgen van de te behalen resultaten
•    Initiëren van projecten voor het verbeteren van financiële processen en verhogen van commercieel resultaat samen met de andere Business Controllers
•    Op eigen initiatief aandragen van mogelijkheden van vernieuwde technieken op het gebied van big data analyse

Daarnaast speel je een proactieve rol in het team om de samenwerking verder te intensiveren en te helpen bij het zorgen dat er goed grip en voorspelbaarheid is van de resultaten.

We vinden het belangrijk dat jij bij Etos jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, een omgeving waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die de diversiteit in ons team, in de breedste zin van het woord, versterkt. Iemand die vanuit eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een ander geluid brengt en daarmee een goede aanvulling is op ons team. 

Dit breng je mee
Bij Etos hebben wij de missie om klanten zich elke dag goed te laten voelen. Wat de vraag ook is, wij staan klaar voor onze klanten en collega’s. Wij zijn volop in beweging en op zoek naar collega’s die samen met ons verder willen bouwen aan onze missie en graag de handen uit de mouwen steken. Om deze functie goed uit te voeren, heb je:
•    Een afgeronde WO opleiding, waaruit affiniteit blijkt met finance, economie en/of bedrijfskunde;
•    Minimaal 7-10  jaar ervaring in een relevante financiële rol en in staat een breed palet aan financiële vaardigheden te gebruiken in deze functie.

Als persoon ben jij succesvol door de volgende kwaliteiten mee te brengen:
•    In staat jouw sterke analytische vaardigheden in te zetten, evenals jouw inzicht in bedrijfsvoering van de operationele bedrijven.
•    Je kunt goed werken onder druk en zet ook jouw communicatieve eigenschappen in, door relaties te ontwikkelen en uit te bouwen.
•    Als business controller werk je effectief, zowel individueel als in teamverband. Jij bent dan ook gesprekspartner op alle niveaus door energiek en vastberaden te zijn in het behalen van gestelde doelen. Hierin ben je ook nuchter en laat jij je niet gek maken.
•    Collega’s herkennen jouw positieve en ondernemende instelling. Jij ziet de uitdagingen in dynamische omgeving om te werken en om processen te automatiseren en schaalbaar te maken.
•    Tot slot ben jij een strategische denker: jij denkt vanuit de strategie van Etos en inspireert anderen met jouw energie.

Dit is waarom jij je goed voelt bij Etos.  
•    We betalen je inzet terug met een bruto jaarsalaris (afhankelijk van je ervaring) tussen de €90.000 en €97.500 op basis van 40 uur.
•    Je werkt mee aan onze groei en ontvangt daarom een variabele bonus bovenop je salaris.  
•    20 vakantiedagen  
•    Een keuzebudget, dat ingezet kan worden voor 12,5 extra vrije dagen. Anders kan je dit budget ruilen voor kortingen of laten uitbetalen. Jij beslist.  
•    Een uitstekende pensioenregeling bij het Ahold Delhaize Pensioenfonds.  
•    Een reiskostenvergoeding of NS-trajectkaart om van en naar Zaandam te reizen.  
•    Een mooie korting op producten bij Etos én 5% korting op je boodschappen bij Albert Heijn, tot maximaal €280 per jaar. 
•    Een gratis Mijn Albert Heijn Premium abonnement met vele extra voordelen. 
•    Een inclusieve omgeving waarin je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen.  

Elke dag de klant helpen zich goed te voelen.  
Dat is de missie van Etos. We zijn al meer dan honderd jaar jouw vertrouwde drogist. In de winkel én online. Met ruim 550 filialen door heel Nederland is er altijd een Etos drogist bij jou in de buurt. Als betrouwbare drogist en grootste digitale gezondheidsplatform in Nederland zijn we er elke dag om onze klanten zich lekker in hun vel te laten voelen.  
 
Klaar om samen onze missie waar te maken?    
Klik op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Dat kan ook als je nét niet alle artikelen van ons boodschappenlijstje in huis hebt. Wil je liever eerst meer weten? Neem contact met ons op!  

-

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in