+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Velserbroek.
Laad meer vacatures

Business Controller Velserbroek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Verden

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Business Controller speel je een essentiële rol binnen diverse teams en ben je het aanspreekpunt voor cruciale zaken. Je gaat verder dan financiële rapportages en draagt bij aan toekomstgerichte managementinformatie. Je werkt nauw samen met teamcoördinatoren en de manager om doelen en strategieën te bespreken, en je identificeert kansen en bedreigingen. Jouw proactieve houding en betrokkenheid dragen bij aan een effectieve aanpak van zakelijke uitdagingen. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Business Controller | Aantal uur: 32-36 Als Business Controller ben je niet alleen een cruciale schakel binnen teams zoals klantadvies en Wonen & Verhuur, maar ook een waardevol aanspreekpunt voor stafafdelingen of ESG-gerelateerde zaken, afhankelijk van overleg. Je gaat verder dan het opstellen van financiële rapportages; je creëert toekomstgerichte management- en stuurinformatie. Regulier overleg met teamcoördinatoren en de manager staat centraal, waarbij gezamenlijk doelen, KPI’s, en strategieën worden besproken. Je gaat dieper in op de echte informatiebehoefte achter elke vraag en speelt een actieve rol in het identificeren van kansen en bedreigingen. Je onderscheidt je door niet alleen advies te geven, maar ook door kritisch na te denken over de meest effectieve en efficiënte inrichting van bedrijfsprocessen. Jouw betrokkenheid en proactieve houding dragen bij aan een doelgerichte aanpak van zakelijke uitdagingen.

Wat ga je doen?
Een actieve bijdrage leveren aan de financiële gezondheid van de organisatie door betrokkenheid bij het opstellen van begrotingen, Tertaalrapportages en externe verantwoordingsrapporten.
Bedrijfsresultaten periodiek grondig analyseren, interpreteren en helder rapporteren, met een focus op Key Performance Indicators (KPI’s). Samen met het Business Control team advies verstrekken aan het management omtrent doeltreffende maatregelen.
Actief meewerken aan de ontwikkeling van betrouwbare en real-time sturingsinformatie in Business Intelligence (BI).
Proactief inspelen op veranderingen in wet- en regelgeving en, indien nodig, stakeholders en toezichthouders adviseren over de implicaties.
Optreden als sparringpartner voor de afdelingen Wonen & Verhuur en Klantadvies.
Zowel op verzoek als ongevraagd advies verstrekken over het optimaliseren en ontwikkelen van processen. Het formuleren van verbetervoorstellen en het doorrekenen van financieel-economische consequenties bij beleidsvoornemens.


Wie zijn wij?
Wij zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen van belang is en geniet van een gezellig thuis. Ons streven is het bieden van betaalbare huurwoningen, met extra aandacht voor degenen die echt behoefte hebben aan huisvesting en hier moeilijk toegang toe hebben.
Als een klantgerichte en stabiele organisatie willen wij uitblinken in onze dienstverlening en samenwerking met partners. Onze organisatie ondergaat veranderingen om onze kernwaarden – gedrevenheid, uitmuntendheid, professionaliteit, samenwerking en eigenaarschap – nog beter tot uiting te laten komen.


Wat wordt er van jou verwacht? 
Je beschikt over een scherp analytisch vermogen en hebt de capaciteit om te waken over nauwkeurige (toekomstgerichte) financiële verslaglegging. Met een proactieve instelling ben je in staat om effectief te plannen, organiseren en prioriteiten te stellen. Je bent gedreven om je in te zetten voor onze bewoners en een betekenisvolle maatschappelijke bijdrage te leveren. Het boeit je om betrokken te zijn bij vraagstukken en processen die te maken hebben met Leefbaarheid, Verhuur en Wonen.

Een succesvol afgeronde financiële HBO/ WO-opleiding vormt de basis voor jouw profiel, en eventuele relevante (werk)ervaring in een vergelijkbare functie wordt als een waardevolle aanvulling beschouwd. Je enthousiasme, verbindende capaciteiten en mensgerichte benadering maken jou compleet als professional.


Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Begeleiding van ervaren coaches
  • Mogelijkheden voor opleiding en training
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in