PCI Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

PCI Nederland
  • PCI Nederland
  • Lijnden, Noord-Holland
PCI Nederland vacatures

Dit is PCI
PCI helpt organisaties met IT en kijkt daarbij naar de complete werkomgeving. Want met een sterke IT-infrastructuur bouw je de basis voor de ideale werkomgeving voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan alle verbindingen met devices die je gebruikt om te knnen werken. Zoals de printer waar je veilig mee wilt printen, het informatiescherm bij de ingang van een winkel of kantoor, een beeldscherm in de vergaderruimte die je gebruikt voor een Teams-meeting of het delen van bestanden via je laptop. PCI zorgt dat dit voor iedere medewerker, iedere dag op de beste manier werkt. En denk ook aan de faciliteiten daar omheen. Zoals een ergonomische werkplek en altijd papier voor de printer.

Maar de werkplek of werkomgeving is voor iedereen anders. En verandert per individu ook regelmatig. Daarom kijkt PCI van bovenaf naar de IT omgeving en alles wat daarbij komt kijken. De audiovisuele middelen om te kunnen vergaderen en verbinden, praktische thuiswerkplekken van stoel tot printer en alles wat je op kantoor, thuis of op locatie nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren. Om dit voor klanten te kunnen realiseren, delen we onze kennis en trainen onze medewerkers continu, zodat zij alles weten van de diensten, producten, service en training van PCI en zo klanten verder kunnen helpen.

Integration Specialist

Lijnden - MBO - Fulltime
PCI Nederland

Audiovisueel Systeem Specialist

Haaksbergen - MBO - Fulltime
PCI Nederland

Audiovisueel Service Engineer

Haaksbergen - MBO - Fulltime
PCI Nederland

Service Planner

Haaksbergen - HBO - 32 - 40 uur
PCI Nederland

Bid manager

Haaksbergen - HBO - Fulltime
PCI Nederland
PCI Nederland vacatures

Locatie

PCI Nederland https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2d93fd010e1e963308247cbf83801551e0e9d9acbb506c25.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2d93fd010e1e963308247cbf83801551e0e9d9acbb506c25.png
1175RD Lijnden Noord-Holland NL