Beroepengids:
Ontdek Jouw Droombaan

Een diepgaande blik op een breed scala aan beroepen, inclusief vereiste vaardigheden, opleidingspaden en carrièremogelijkheden, om je te helpen de perfecte match voor jouw passies en talenten te vinden.

26 artikelen

Wat is zakelijke Dienstverlening en wat valt eronder?

Zakelijke dienstverlening is het leveren van diensten aan personen of bedrijven. Je verkoopt dus geen fysieke producten, maar hulp aan mensen.
Inge Stakenborg 8 apr 2024

Wat is PR?

PR staat voor Public Relations. Als PR-medewerker moet je het imago van een persoon, product of bedrijf positief houden. Bekijk hoe dit precies werkt!
Inge Stakenborg 8 apr 2024

Wat is Customer Service?

Customer service betekent klantenservice. Als customer service medewerker ben je verantwoordelijk voor het contact met klanten. Is dit iets voor jou?
Inge Stakenborg 8 apr 2024

Wat doet een COO?

Een COO is verantwoordelijk voor de uitvoering van het strategisch beleid van een bedrijf of organisatie. Ontdek meteen wat deze functie echt inhoudt.
Inge Stakenborg 8 apr 2024

Wat zijn conventionele Beroepen?

Conventionele beroepen zijn beroepen die elke dag hetzelfde werk inhouden. Je weet dus precies wat je kunt verwachten. Past dit bij je? Ontdek het nu.
Inge Stakenborg 8 apr 2024

Wat is de collectieve Sector?

Collectieve sector is een verzamelnaam voor de overheid en de instellingen voor sociale zekerheid. Samen zorgen ze voor collectieve voorzieningen.
Inge Stakenborg 8 apr 2024

Wat doet een CFO?

Een CFO is een financieel directeur van een bedrijf of organisatie. Als CFO ben je verantwoordelijk voor alles wat er op financieel gebied speelt.
Inge Stakenborg 8 apr 2024

Wat doet een CEO?

Een CEO is de hoogste leidinggevende van een bedrijf of organisatie. Welke taken heeft een CEO? Hoe word je CEO en hoeveel kun je verdienen?
Inge Stakenborg 8 apr 2024

Wat is HRM? Het Doel van Human Resource Management

Human Resource Management, wat is dat eigenlijk? Wat doet de HRM-afdeling precies? Dat gaan we je uitleggen.
Roeliene Bos 27 mrt 2024

Wat is HR? Dit doet de HR-afdeling

De HR-afdeling betaalt je salaris uit, zover komen de meesten nog wel. Maar HR is voor nog veel meer verantwoordelijk. Wat doet HR allemaal?
Roeliene Bos 26 mrt 2024

Wat zijn de Verschillen tussen HR, HRM, PZ en P&O?

Weinig dingen zijn zo verwarrend als de verschillen tussen de begrippen HR, HRM, PZ en P&O. Zit er überhaupt verschil tussen die dingen?
Roeliene Bos 23 mrt 2024

Wat doet Personeelszaken (PZ)?

Wat gebeurt er allemaal op de afdeling personeelszaken? Welke taken voeren zij uit en wat zijn hun verantwoordelijkheden?
Roeliene Bos 23 mrt 2024

Wat is Personeel en Organisatie (P&O)?

Medewerkers die zich bezighouden met personeelszaken en recruitment, bevinden zich op de afdeling Personeel en Organisatie (P&O). Wat doen zij pre...
Roeliene Bos 23 mrt 2024

Wat doet een Jobcoach?

Een baan vinden is niet altijd eenvoudig, zeker niet als je een arbeidsbeperking hebt. Een jobcoach kan je hierbij helpen.
Roeliene Bos 23 mrt 2024

Wat doet een Talent Hacker?

Ooit gehoord van een talent hacker? Nee? Dan gaan we je uitleggen wat talent hacking precies is en hoe je dat kunt gebruiken.
Roeliene Bos 23 mrt 2024

Wat doet een Recruitment Marketeer?

Werkzoekenden overtuigen dat dit bedrijf de allerbeste en -tofste werkgever is. Dat is wat je doet als recruitmentmarketeer.
Roeliene Bos 23 mrt 2024

Wat doet een Recruitment Manager?

Een recruitment manager stuurt een team met recruitment consultants of recruiters aan. Hoe ziet een werkdag eruit voor een recruitment manager?
Roeliene Bos 23 mrt 2024

Wat doet een Recruitment Consultant?

De taken van een recruitment consultant hebben overlap met die van een recruiter. Wat doe je precies als recruitment consultant?
Roeliene Bos 23 mrt 2024

Wat doet een Corporate Recruiter?

Er bestaan verschillende soorten recruiters. Een ervan is de corporate recruiter. Wat houdt deze vorm van recruitment in?
Roeliene Bos 23 mrt 2024

Wat doet een Re-integratiespecialist?

Ben je een lange tijd werkloos geweest en wil je weer aan het werk? Een re-intergratiespecialist helpt je bij dit traject.
Roeliene Bos 23 mrt 2024

Wat doet een Intercedent?

Een intercedent probeert werkzoekenden en werkgevers bij elkaar te brengen. Hoe doen ze dat precies?
Roeliene Bos 23 mrt 2024

Wat doet een HR-manager?

De HR-manager geeft leiding aan de HR-afdeling. Hij is dus de eindverantwoordelijke voor alle personeelszaken.
Roeliene Bos 23 mrt 2024

Wat doet een HR-adviseur?

Een HR-consultant of HR-adviseur heeft een veelzijdig beroep. Ze houden zich bezig met alle zaken rondom personeel. Wat doen ze zoal?
Roeliene Bos 23 mrt 2024

Personeel Gezocht! | Top 50 kansberoepen

Welke banen hebben de toekomst? Bij welke bedrijven wordt het hardst naar personeel gezocht? Bekijk de top 50 kansberoepen op Werkzoeken.nl.
Michiel van der Avoird 14 sep 2020

Wat doet een Loopbaancoach?

Een loopbaancoach is iemand die zowel studenten als professionals helpt om carrièredoelen te stellen en bereiken.
Michiel van der Avoird 6 sep 2020
Pagina 1 van 2
check