+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalsmeer.
Laad meer vacatures

Teamleider Horeca (tijdelijk) Aalsmeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 35 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacatureomschrijving

Als Teamleider Horeca draag jij de verantwoordelijkheid voor de gehele horeca binnen deze zeilschool. Je stuurt een team van enthousiaste, jonge collega’s aan. Samen met jouw collega’s werk je aan een optimale sfeer. Het bereiden van maaltijden, serveren van drankjes & andere versnaperingen en het aansturen van de cafetaria zijn dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zorg jij er als Teamleider Horeca ook voor dat:
  • je positieve wijze van coaching altijd bijdraagt aan een gezellige, positieve werkomgeving;
  • door het overbrengen van jouw kennis en ervaringen je ook jouw collega’s persoonlijk laat groeien;
  • de roosters goed worden opgesteld, zodat je altijd een passende bezetting hebt;
  • geboekte (luxe) barbecues en feesten, verzorgde avonden worden om nooit te vergeten;
  • door het schoonhouden van ruimtes de hygiëne standaarden behaald worden;
  • je nooit nee hoeft te verkopen omdat je op tijd bestellingen plaatst bij je leveranciers.
Kortom een veelzijdige, hands-on Horeca functie waarbij je als ‘meewerkend voorman/vrouw’ jouw verantwoordelijkheid neemt, binnen de relaxte omgeving van de Zeilschool. Je rapporteert direct aan de directie/ Eigenaren.
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen. Na een screening op basis van CV en motivatie, zal een persoonlijke gesprek plaatsvinden bij Zeilschool Aalsmeer.
 

Gevraagd

Als Teamleider Horeca beschik je over een HBO werk- en denkniveau (bijvoorkeur Hotelschool) en heb je het diploma Sociale hygiëne behaald. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke, veelzijdige functie waarbij je koken voor grote groepen, leidinggeven aan een klein team, inkoop en ‘hygiëne’ combineerde. Je vindt juist de combinatie van eindverantwoordelijkheid zijn en zelf in de keuken/ horeca meewerken leuk. Vanwege het veelvuldig contact met klanten is een uitstekende kennis van de Nederlandse taal een vereiste. Als je jezelf omschrijft noem je zeker de woorden: servicegericht, representatief, proactief, in staat prioriteiten te stellen, nauwkeurig, teamplayer, flexibel en proactief. Jouw glas is altijd halfvol en je wordt graag verrast door spontane gebeurtenissen. Je bent beschikbaar in de periode van 1 mei tot november 2021 en flexibel in de door jouw te werken dagen (ook in de weekenden en schoolvakanties wil jij werken)…Bovenal zie jij jezelf met veel plezier werken in de informele & sportieve werksfeer die een Zeilschool te bieden heeft.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Teamleider Horeca, werk je vanuit een bijzondere werkplek met uitzicht op de Westeinderplassen te Aalsmeer. In deze tijdelijke baan van mei tot november 2021, werk je gemiddeld 35 uur p/wk. Samen met een jong, sportief en écht enthousiast team, zorg je dat het bedrijf goed draait. Jij draagt de gehele verantwoordelijkheid voor het Horeca deel van de Zeilschool. Je hebt veel bewegingsvrijheid om invulling aan je rol te geven. Er wordt een passend salaris geboden van circa E 1.800,- tot E 2.500,-- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast biedt zij mooi secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling maar bijvoorbeeld ook het gebruik van de (zeil)boten.
 

Uren

35 uur
35

Bedrijfsomschrijving

Dit watersportbedrijf bestaat ruim 50 jaar. Het is een van de grootste en meest succesvolle van Nederland. Collega’s zijn zeer betrokken en delen niet alleen een groot hart voor watersport. Ook vormen zij een hecht team, waar eerlijkheid, sportiviteit en hartelijkheid hoog in het vaandel staan. Een fijn, warm bad en sportieve, informele sfeer kenmerken de sfeer. Horeca is een belangrijk onderdeel! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in