+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalsmeer.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Superjachten Aalsmeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Heb jij de handigheid, het oog voor detail en passie voor luxe superjachten? Dan is deze baan echt iets voor jou! Geen dag is hetzelfde - je werkt aan diverse hoogwaardige projecten en ieder project brengt zijn eigen uitdagingen en succesverhalen. Samenwerken is hierbij essentieel en de sfeer is altijd goed. Dat is nodig, want het werk is complex en vereist precisie. Stel je eens voor: je begint je dag met een kop koffie en een korte meeting om de planning van de dag door te nemen. Dan duik je in het technisch hart van een superjacht, waar je werkt aan het elektrotechnische systeem. Je lost problemen op, doet aanpassingen en zorgt dat alles perfect werkt. Je bent trots op het resultaat en voelt de voldoening van het werk dat je hebt gedaan. Als je er klaar voor bent om deel uit te maken van dit getalenteerde team, te leren en je vaardigheden te laten groeien, dan horen we graag van je. Solliciteer nu om mee te werken aan luxe superjachten en onze hoogwaardige projecten!

Wij bieden:

Ben jij gepassioneerd over techniek en hou je van afwisseling? Wordt Elektromonteur Superjachten! In deze functie werk je voltijds aan unieke, luxueuze superjachten. Geen twee projecten zijn hetzelfde, wat garant staat voor boeiende en uitdagende werkzaamheden. Collegialiteit is een must. In de hechte teams wordt er samen hard gewerkt om complexe projecten succesvol af te ronden. De sfeer is altijd goed, samenwerking staat voorop en is onmisbaar om het complexe werk goed uit te voeren. Jouw startsalaris ligt tussen de €2500 - €3000 bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring). Maar dat is nog niet alles. Het is een innovatief bedrijf dat investeert in de groei van haar werknemers. Doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel.

Wij vragen:

Ben jij een nauwkeurige en ervaren elektromonteur die graag werkt in de wereld van superjachten? Dan is deze functie echt iets voor jou. We zijn op zoek naar iemand die voor 40 uur per week beschikbaar is en over de volgende kwaliteiten beschikt: Minimaal MBO 3 diploma in Elektrotechniek. Ten minste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Zelfstandig kunnen werken, maar ook een teamspeler zijn. In bezit van rijbewijs B. In bezit van VCA, of bereid deze te halen

Waar ga je werken:

Het bedrijf ontwikkelt, engineert, assembleert en installeert op maat gemaakte oplossingen aan boord van geavanceerde schepen. Gedreven door ambitie om elektrische en automatiseringsuitdagingen op te lossen. Zowel voor Defensie als in de jachtenbranche.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in