+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Wij zijn een bekend installatiebedrijf en zoeken een ervaren elektromonteur. Ons team werkt aan veel verschillende projecten, van huizen tot grote gebouwen. Als je bij ons komt werken, krijg je de kans om te groeien en nieuwe dingen te leren. We bieden een goed salaris, pensioen, en mogelijkheden om opleidingen te volgen. Ook kun je rekenen op reiskostenvergoeding of zelfs een bus van de zaak met goed gereedschap. Plus, er is kans op een vast contract. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wij zijn een erkend installatiebedrijf binnen de elektrotechniek en op zoek naar een ervaren elektromonteur die ons team komt versterken. Heb jij ervaring, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je interesse in deze functie lees dan snel verder!


Organisatie

Wij zijn een erkend installateur binnen de elektrotechniek. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen van elektrotechnische installaties, onderhoud, reparatie, inspecties en het verhelpen van storingen. Wij zijn zowel werkzaam binnen de particuliere als zakelijke markt. Dit doen wij vanaf ontwerp tot en met installatie en de verdere onderhoudswerkzaamheden. Wij hebben een open bedrijfscultuur, staan klaar voor onze klanten en medewerkers. Met een team van ongeveer 100 vakspecialisten staan wij elke dag voor u klaar.


Functie

Als elektromonteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het installeren van elektrotechnische installaties, het plegen van (preventief) onderhoud, verhelpen van storingen en het uitvoeren van diverse controles. Je werkt op verschillende projecten bij particulieren en binnen de utiliteit.


Functie eisen

Je bent een elektromonteur met ervaring en een echte aanwinst voor ons team!

Verder:

  • Ben je in het bezit van een elektrotechnische diploma MBO
  • Heb je aantoonbare werkervaring (minimaal 2 jaar)
  • Heb je een VCA certificaat of ben je bereid deze te behalen
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B
  • Sta je open om nieuwe dingen te leren en door te groeien
Aanbod

Wij bieden je een hele leuke baan bij een gezellig bedrijf. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee. Je hebt bij ons de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen, wij bieden een goed salaris, pensioen, reiskosten of de mogelijkheid tot een bus van de zaak met zeer goed gereedschap. Verder willen we graag met jou groeien en heb je uitzicht op een vast dienstverband.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in