+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalsmeer.
Laad meer vacatures

Veiligheids coördinator Aalsmeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistics United

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze uitdagende rol als QHSE-coördinator ben je de spil in het waarborgen van een veilige, hygiënische en milieuvriendelijke werkomgeving. Je staat centraal in het identificeren, beoordelen en beheersen van veiligheidsrisico's, het ontwikkelen van beleid en procedures, en het organiseren van trainingen. Een unieke kans om bij te dragen aan duurzaamheid en innovatie binnen een snelgroeiend bedrijf in de logistiek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Wat maakt deze vacature waardevol?
In deze uitdagende functie draag jij de verantwoordelijkheid voor een veilige, hygiënische en milieuvriendelijke werkomgeving. Je zorgt ervoor dat wij niet alleen aan de eisen van de wet voldoen, maar ook aan de strenge eisen van onze klanten. Jij bent de spil tussen het management en onze medewerkers en rapporteert direct aan de Managing Director. De QHSE-coördinator moet op de hoogte zijn van de laatste wetgeving en past het beleid van het bedrijf daarop aan.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever, gevestigd in Aalsmeer, in de directe omgeving van Amsterdam Airport Schiphol en Bloemenveiling Flora Holland is een snel gegroeid bedrijf dat 24/7 zorgt voor de logistieke afhandeling en opslag van bloemen, planten, stekkenmateriaal, fruit en groenten.

Naast het doorvoeren van de luchtvracht goederen is daarbij het behandelen van de producten een belangrijke toegevoegde waarde die onze opdrachtgever biedt.

De goederen van onze relaties worden behandeld als hoogwaardige producten. Snelheid, nauwkeurigheid, flexibiliteit en lage kosten zijn daarbij enkele “key-elements” die ervoor hebben gezorgd dat we inmiddels een stevige internationale marktpositie hebben veroverd. Wil jij je toevoegen aan deze grote internationale speler? Solliciteer dan nu!


Hoe ziet je dag er uit?

Als QHSE coördinator op strategisch en organisatorisch niveau ben je verantwoordelijk voor het identificeren, beoordelen en beheersen van veiligheidsrisico's voor de organisatie. Je formuleert beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en hygiëne en vertaalt dit naar concrete beleidsplannen. Je draagt bij aan de duurzaamheid en toekomstbestendigheid van de organisatie door innovatieve ideeën te implementeren en te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Overige belangrijke verantwoordelijkheden zijn:  

  • Identificeren en beoordelen van risico's: De QHSE coördinator is verantwoordelijk voor het identificeren en beoordelen van potentiële veiligheids-, gezondheids-, milieu- en kwaliteitsrisico's binnen het bedrijf. Dit omvat het analyseren van processen, procedures en systemen om risico's te identificeren en de impact ervan te beoordelen.
  • Ontwikkelen en implementeren van beleid en procedures: De QHSE coördinator formuleert beleid en procedures op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit om te voldoen aan wettelijke vereisten en industriële normen. Dit omvat het ontwikkelen en implementeren van richtlijnen, protocollen en trainingsprogramma's om de naleving van voorschriften te waarborgen en risico's te verminderen.
  • Monitoring en auditing: De QHSE coördinator voert regelmatig monitoring- en auditsystemen uit om de effectiviteit van het veiligheids-, gezondheids-, milieu- en kwaliteitsbeheer te beoordelen. Dit omvat het controleren van naleving van procedures, het identificeren van tekortkomingen en het aanbevelen van corrigerende maatregelen om de prestaties te verbeteren en risico's te minimaliseren.
  • Training en bewustwording: De QHSE coördinator organiseert trainingen en bewustwordingsprogramma's voor medewerkers om hen op te leiden over veiligheids-, gezondheids-, milieu- en kwaliteitskwesties. Dit omvat het verstrekken van informatie over risico's, veiligheidsprocedures en het bevorderen van een cultuur van veiligheid en naleving binnen de organisatie.
  • Rapportage en communicatie: De QHSE coördinator is verantwoordelijk voor het rapporteren van veiligheids-, gezondheids-, milieu- en kwaliteitsprestaties aan het management en relevante stakeholders. Dit omvat het opstellen van rapporten, het communiceren van bevindingen en aanbevelingen, en het bevorderen van transparantie en open communicatie over QHSE-aangelegenheden binnen de organisatie.
Wat neem je mee?

Je werkt op de QHSE afdeling en geeft leiding aan QSHE medewerkers. Je rapporteert aan het managementteam en speelt een belangrijke rol in het creëren van het veiligheid besef van het bedrijf. 

Kennis en ervaring:

  • HBO/WO werk en denkniveau
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van de ISO-normen 9001 en 14001

Vaardigheden en competenties:

  • Leidinggeven en zelfstandig kunnen werken
  • Goede luistervaardigheden
  • Analytisch en in staat procesmatig te denken
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Hoog veiligheidsbewustzijn en in staat om dit over te brengen aan collega’s

Past dit bij jou? Stuur mij dan nu een bericht!


Wat kunnen ze jou bieden?
  • Een full-time baan binnen een informele, jong en gemotiveerde organisatie
  • Een betrokken en vooral fijn team
  • Salaris €3000 - €5000 bruto per maand op basis van kennis en ervaring
  • Vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijk tot het volgen van cursussen en verder zelfontplooiing
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract bij tevredenheid 
     

Heb je nog vragen?

Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk logistieke professionals te voorzien van de juiste uitdaging. Met meer dan 65 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder:

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-30850403 of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in