+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Junior Training & Tooling Coordinator Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jobs Media Group

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Jobs Media Group

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Junior Trainingscoördinator speel je een cruciale rol in het optimaliseren van onze softwaretools en het creëren van educatieve content. Je bent de drijvende kracht achter groei en ontwikkeling binnen ons team. Met de vrijheid om je ideeën vorm te geven, bieden we je een veelzijdige baan in een energieke omgeving. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals legendarische bedrijfsfeesten, een eigen groeipad, en de kans om anderen te inspireren. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Junior Training & Tooling Coordinator bij Jobs & Media Group | Amsterdam

Als Junior Trainingscoördinator ben jij onze sleutel tot het optimaliseren van onze essentiële softwaretools. Van het beheren en implementeren tot het creëren van hoogwaardige educatieve content; jouw rol draait om het faciliteren van groei en ontwikkeling binnen onze teams. Wil jij jouw ideeën tot leven brengen en anderen inspireren om het beste uit zichzelf te halen met gebruik van onze software en tooling? Dan is deze dynamische baan precies iets voor jou!

Functieomschrijving

Drijfveren, passies en ambities bepalen de koers die mensen varen. Dat weten we bij Jobs & Media Group (JMG) maar al te goed. Het is namelijk onze missie om mensen te helpen ontdekken wie ze zijn, wat hen drijft en in welke werkomgeving ze het beste tot hun recht komen. Alles binnen JMG draait om het plaatsen van talent in de juiste omgeving - tussen de mensen, de cultuur, het werk en de waarden die ze inspireren om te groeien. Veel van wat we opgebouwd hebben, is het resultaat van jarenlange ervaring, testen, tweaken, proberen en vooral ook: simpelweg doen. Een organisch proces dus dat we niet uit boekjes konden kopiëren. Daarom was de stap naar een online opleidingstool (Looop) voor ons een belangrijke, net als het in gebruik nemen en inrichten van high-end software als Salesforce. Alle opleidingen, trainingen en coachingssessies, maar ook onze manier van werken (alles zelf ontworpen), staat erin. Als Training & Tooling Coordinator aan jou de taak om software en tooling als deze te beheren, te monitoren, verder te implementeren en inhoudelijk door te ontwikkelen. Als Junior Training & Tooling Coordinator ben je daarmee een essentiële schakel binnen onze organisatie. Je onderzoekt hoe onze tooling gebruikt wordt, ontdekt waar het beter kan, maakt plannen om de adoptie ervan te verbeteren en rapporteert over de impact op bedrijfsprocessen. Daarnaast ga je op zoek naar hiaten: wat missen we nog? Jij vult dat aan door bijvoorbeeld educatieve handleidingen te schrijven of programma’s te ontwikkelen waarmee we onze medewerkers ondersteunen om onze missie steeds beter uit te voeren. Ook verzorg je trainingen op onze kantoren in zowel Amsterdam (jouw standplaats) als Groningen. Jouw takenpakket: Samengevat komt dat neer op:

  • Beheer en implementatie van tooling

    — Dagelijks beheer en verdere implementatie van softwaretools zoals Microsoft 365, Salesforce en Looop. Niet alleen het aanmaken en beheren van gebruikersaccounts, maar ook het implementeren van een beleid voor accountbeheer zodat iedereen die erbij moet kunnen, er ook bij kán. Het oplossen van eventuele technische problemen hoort hier ook bij.

  • Contentcreatie

    — Ontwikkelen van hoogwaardige educatieve content voor ons Looop trainingsplatform. Dit omvat het schrijven van handleidingen, het creëren van instructievideo's en het ontwikkelen van trainingsmateriaal dat aansluit bij de behoeften van de gebruikers.

  • Training en onderwijs

    — Trainingen en workshops organiseren en geven aan onze consultancy afdelingen over het effectieve gebruik van onze tooling. Dit omvat het organiseren van trainingsdagen in zowel Amsterdam als Groningen, het bijhouden van de nieuwste updates en functies van de software, en het aanbieden van persoonlijke ondersteuning waar nodig.

  • Monitoren en rapporteren

    — Het gebruik van onze tooling monitoren en de impact ervan op de bedrijfsprocessen bijhouden, inclusief het ontwikkelen van rapportages en het voorstellen van verbeteringen.

Wat we je bieden

In de eerste plaats kun je een veelzijdige en uitdagende baan verwachten, waarin je de vrijheid krijgt om jouw ideeën zelf vorm en inhoud te geven. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Opleidingsmogelijkheden, 25 vakantiedagen, flexibel in te delen werktijden
  • De mogelijkheid om te werken met en sleutelen aan toffe tools
  • Een energieke omgeving, met een groot en gemêleerd team van vrolijke collega’s in zowel Groningen als Amsterdam
  • Alle inzichten en kennis die we in de loop der jaren hebben opgebouwd
  • De kans om een inspirerende rol op je te nemen en anderen te ondersteunen en begeleiden in hun ontwikkeltraject
  • Een eigen groeipad dat aansluit op jouw ambities
  • Legendarische borrels en feesten, zoals het kerstgala, het JMG zomerfeest, vrijdagmiddagborrels en teamuitjes
  • Een goed startsalaris en je eigen laptop
Wat we verwachten

Bij JMG zoeken we nadrukkelijk naar mensen met de juiste vibe die er samen met ons voor willen gaan. Aanpakkers die meedenken, kansen zien en benutten, doorzetten en niet bang zijn om hun eerlijke mening te geven. Heb jij een solide plan en kun je het goed onderbouwen? Fantastisch! Dan zijn wij bereid om met je mee te bewegen en je alle support te bieden die je nodig hebt om het te realiseren. Verder zoeken we naar iemand met:

  • Hbo- / wo-denkniveau;
  • Die 20 - 24 uur per week beschikbaar is;
  • Het liefst ook enige ervaring heeft met Microsoft 365, Salesforce, en/of Looop (pre, geen vereiste);
  • Een sterke interesse in technologie en software tools heeft, met een voortdurende drang om te leren over de nieuwste functies en hoe deze kunnen worden ingezet voor onze organisatie (wél een must);
  • Bereid is te reizen tussen onze kantoren in Amsterdam en Groningen;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden bezit, met de uitzonderlijke capaciteit om complexe technische concepten op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen aan een niet-technisch publiek;
  • Ervaring met of een sterke interesse heeft in het geven van trainingen en het ontwikkelen van educatieve content (waar je dus ook schrijftalent voor nodig hebt!);
  • In staat is om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren voor medewerkers op verschillende niveaus binnen de organisatie;
  • Sterk is in planning en organisatie, met het vermogen om meerdere projecten tegelijk te beheren en trainingsdagen efficiënt te coördineren;
  • En die enthousiast, proactief, zelfstandig en oplossingsgericht aan de slag wil gaan.

Enthousiast?

Sta je open voor een nieuw avontuur? Enthousiast over een bedrijf dat de recruitmentwereld zoals we die kennen volledig om zal gooien? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je direct kan reageren op deze vacature.



Gevraagd

Hbo, Wo
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in