+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Projectcoördinator Werktuigbouwkunde Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Polanski

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Polanski

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.900 - € 4.700 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in de wereld van werktuigbouwkundige projecten als Projectcoördinator. Vanaf het voortraject tot aan de realisatiefase, jouw rol is cruciaal. Geniet van een aantrekkelijk salaris, inclusief een (elektrische) auto van de zaak, en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling met opleidingen. Grijp de kans om door te groeien naar Projectleider. Ontdek de diversiteit aan projecten, van modern tot historisch, binnen een bedrijf dat jouw groei en ambities waardeert. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Het werk van een Projectcoördinator Werktuigbouwkunde

In deze veelzijdige functie heb je verschillende verantwoordelijkheden in verschillende fases van een project:

Voortraject:
In het voortraject werk je samen met een engineer en calculator om werktuigbouwkundige installaties te ontwerpen die voldoen aan de wensen van de klant. De wens van de klant heb jij goed in kaart gebracht doordat je de werkopnamen hebt gedaan. Zodra het ontwerp en de offerte klaar zijn, laat je deze controleren door een ervaren Projectleider. Wanneer jullie het eens zijn, ga je naar de klant om de offerte en het ontwerp te bespreken.

Realisatiefase:
Wat mooi, de klant gunt jullie het werk. Jij draagt nu verantwoordelijkheid voor de uitvoering en geeft jouw team van (chef)monteurs de opdracht om het werk uit te voeren. Gedurende de realisatie ga je geregeld naar de locatie om te kijken of alles goed verloopt en bouwvergaderingen bij te wonen. Mochten er complexe uitdagingen zijn, dan is de ervaren Projectleider in de buurt om jou te helpen. Aan het eind van het project loop jij samen met de klant het werk langs om de opleverpunten in kaart te brengen. Door jouw werk zijn dat er natuurlijk maar weinig ;).

Kortom, in de functie van Projectcoördinator Werktuigbouwkunde heb je een mooie, diverse maar uitdagende baan. Nieuwsgierig naar aan wat voor projecten je werkt? Lees vooral verder.


Hier kan je op rekenen
  • Een goed salaris: €3900 - €4700 bruto per maand, gebaseerd op jou kennis en ervaring
  • Een (elektrische) auto van de zaak 
  • Mogelijkheid om aanvullende opleidingen of cursussen te volgen, bijvoorbeeld een MIT-W of een TVVL cursus
  • De juiste begeleiding zodat je kan doorgroeien naar Projectleider (als dit past in jouw ambities)
Dit neem je mee
  • Een afgeronde opleiding richting Werktuigbouwkunde 
  • Ervaring met werkvoorbereiding 
  • Ervaring met utilitaire projecten is een pré
Waar ga je werken?

Deze installateur is gevestigd in de regio van Almere. De utilitaire projecten die zij realiseren zijn erg divers; soms werk je aan de realisatie van een nieuw, modern kantoorpand, en de volgende keer werk je aan de restauratie van een groot grachtenpand in Amsterdam. De projecten hebben over het algemeen een installatiewaarde van €50.000 tot €5.000.000 en een looptijd van 2 maanden tot 2 jaar. Daarbij houdt deze werkgever zo veel mogelijk rekening met jouw wensen.

 De projecten bevinden zich voornamelijk in Almere, Utrecht en Amsterdam. Woonachtig zijn in die regio is daarom ook een pré


Over Polanski

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Of je nu op zoek bent naar betere arbeidsvoorwaarden, meer uitdaging of gewoon toe bent aan een nieuw avontuur, Polanski is jouw schakel bij het vinden van een nieuwe baan. Al 13 jaar brengen wij mensen verder in techniek. Wij kennen onze relaties door en door en staan voortdurend in contact. Wij weten wat jij zoekt, wat er speelt in de branche en op die manier hebben wij de beste kansen voor jou in de markt.

Is dit dé uitdaging die perfect aansluit op jouw behoeften en ambities? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of kom in contact met Teun Engwirda en ontdek welke kansen er zijn binnen jouw regio.


Korte omschrijving
Als Projectcoördinator Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de realisatie en de succesvolle afronding van diverse projecten, waarbij je nauw samenwerkt met een team van engineers, calculators en monteurs.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in