+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.
Laad meer vacatures

Projectcoördinator Infraprojecten Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als projectcoördinator bij ons ben je de belangrijke schakel in onze spannende projecten. Je werkt samen met verschillende mensen, zowel binnen als buiten ons bedrijf. Jouw taak is ervoor te zorgen dat alles goed loopt, van het begin tot het eind. Je luistert naar wat de klant wil en zorgt dat dit ook gebeurt. Veiligheid is heel belangrijk voor ons, en jij zorgt ervoor dat iedereen veilig kan werken. Je werkt aan het succes van het team en de projecten. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de dynamische en gedreven projectcoördinator die wij zoeken? Als projectcoördinator ben je dé schakel bij de voorbereiding, begeleiding en coördinatie van onze uitdagende infraprojecten. Je ondersteunt onze projectleiders en werkt nauw samen met zowel interne als externe opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat en provincies. Of het nu gaat om zelfstandige projecten of projecten in samenwerking, jij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Jij bent de spil die de wensen van de klant vertaalt naar technische oplossingen. Je bent betrokken bij offertetrajecten en de voorbereiding van projecten. Daarnaast houd je de opdrachtgever op de hoogte van de voortgang en signaleer je eventuele problemen. Met jouw proactieve houding en probleemoplossend vermogen weet je samen met de projectleider altijd tot de beste oplossingen te komen.

Je bent de verbindende factor tussen ontwerp en uitvoering, waarbij je ervoor zorgt dat materiaal, materieel en mensen op het juiste moment beschikbaar zijn. Daarnaast zorg je ervoor dat de projectadministratie perfect op orde is. Bij Van Gelder staat veiligheid voorop. Jouw coördinerende en controlerende rol hierin neem je dan ook uiterst serieus.

Kortom, met jouw passie voor projectcoördinatie en oog voor detail zorg jij ervoor dat onze projecten soepel en succesvol verlopen. Kom ons team versterken en maak samen met ons het verschil!



Gevraagd

Een afgeronde en relevante hbo/mbo-opleiding, kennis van bedrijfs- en registratiesystemen, sterke organisatorische vaardigheden om projecten op schema te houden, klantgerichtheid om onze opdrachtgevers tevreden te houden, een bewust veilige aanpak, het vermogen om overzicht te behouden, zelfs wanneer zaken niet zoals gehoopt verlopen, en problemen direct aan te pakken, en uitstekende communicatieve vaardigheden met diverse belanghebbenden.



Aanbod

  • Een goed salaris oplopend tot wel € 4000,- bruto per maand
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever streeft elke dag naar een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op snelwegen, provinciale wegen en in stedelijke gebieden. Maar we gaan verder dan dat. We realiseren een optimale lichtbeleving in winkelstraten en woonwijken en zorgen met slimme lichtplannen voor de veiligheid op straat. En uiteraard doen we dit op een zo duurzaam mogelijke manier. 'Verkeerstechniek en Verlichting' is inmiddels uitgegroeid tot een echt specialisme, waarin we de laatste inzichten en technologieën bundelen in slimme systemen voor het beste resultaat.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in