+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalten.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Transformatoren Aalten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je met unieke machines in een werkplaats. Je bouwt transformatoren, van isolatie tot wikkelen met koper. Het is belangrijk werk, want de transformatoren voldoen aan speciale eisen. Je krijgt een goed inwerkprogramma en de tijd om het vak te leren. Het bedrijf biedt een kans om te groeien in je technische kennis met een uitgebreid opleidingsprogramma. Ze staan voor je klaar en willen samen de toekomst in! Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Functieomschrijving

Als medewerker werk je in een werkplaats met machines die uniek zijn, deze worden zowel conventioneel als CNC aangestuurd. Vanaf tekening en orderbonnen voer je de opdrachten zorgvuldig uit. Het werk bestaat uit het samenbouwen van transformatoren, daarbij hoort ook het voorzien van isolatie en bescherming. Er worden diverse soorten geproduceerd, veelal in kleinere series. Het wikkelen gebeurt met verschillende diktes koper. Nadat deze werkzaamheden verricht zijn worden de transformatoren verder behandeld voor verwerking.

De transformatoren worden gemaakt volgens klantspecificaties met daarbij hoge eisen. Tijdens het proces zullen er ook diverse controles plaatsvinden. De opdrachtgever zorgt voor een goed inwerkprogramma en je wordt de tijd gegund om het vak te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Electrotechnische Industrie ETI b.v. biedt een baan voor de toekomst in een leuke en dynamische omgeving. Electrotechnische Industrie ETI b.v. staat voor een transitie en zullen zich gaan richten op nieuwe markten. Investeren in de mens, die centraal staat binnen de organisatie. Een prima start salaris, werktijden die flexibel zijn. Maar ook de mogelijkheid om parttime te werken. ETI is klaar voor de toekomst en is op zoek naar mensen die mee willen!

Daarnaast bieden zij een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Onze opdrachtgever is voorstander van het uitbreiden van technisch inhoudelijke kennis en zij bieden daarom voldoende mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling met de visie op de toekomst.

Ben jij de kandidaat?

Als geschikte kandidaat voor deze functie beschik jij tenminste over:

  • Enige basiskennis van elektrotechniek;
  • Werkervaring met machines is een pre;
  • Kennis van machines en de daaraan gekoppelde besturingen;
  • Je bent een techneut met passie voor de techniek en je bent bereid om tijd te investeren in het opdoen van nog meer kennis via o.a. cursussen en kennisbijeenkomsten;
  • Je bent leergierig, zelfstandig en flexibel qua inzetbaarheid.
Meer weten?

Is jouw interesse gewekt en wil je graag meer te weten komen over de vacature neem dan contact op met Patrick via 06-53421672 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Bedrijfsomschrijving

Spanningsprobleem is de uitdaging. ETI is al meer dan zestig jaar een begrip op het gebied van betrouwbare transformatoren. Standaard transformatoren, maar ook klant specifieke transformatoren. Voor iedere klant wordt er aan de hand van de situatie een nieuw ontwerp gemaakt. Dit doen zij ook met bedradingen, line conditioners en power units. Hiermee levert ETI een oplossing voor haar klanten: "Spannings-problemen zijn er niet, alleen maar spannings-uitdagingen".
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in