+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalten.

Mechanisch Monteur Aalten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Mechatronisch Monteur werk je in een team dat machines bouwt. Je zorgt ervoor dat alle onderdelen goed samenkomen en de machine goed werkt. Je gebruikt je vaardigheden om het werk slim te plannen en problemen op te lossen. Je werkt met zowel mechanische als elektronische onderdelen. Je bouwt niet alleen standaardmachines, maar ook speciale machines. Je helpt ook om het werk beter te maken. Dit werk is voor mensen die van techniek houden en graag dingen maken. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als Mechatronisch Monteur maak je deel uit van een team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het nauwkeurig assembleren van machineonderdelen tot een goed functionerende machine van een complete productielijn. Je krachtige vaardigheden komen tot uiting in het effectief beheren van werkzaamheden, zoals het waardevolle van capaciteit en materialen. Dit zorgt ervoor dat machines en projecten volgens planning worden opgeleverd, zowel gestandaardiseerde machines als op maat gemaakte oplossingen die jouw creativiteit en expertise benadrukken.

Jouw rol omvat het tijdig overeenkomen en overwinnen van risico's en verstoringen, waarbij je proactief suggesties doet voor verbetering. Naast je systematische aanpak, ben je actief betrokken bij het assembleren van zowel mechanische als elektronische componenten van de machines. Je elektrowerkzaamheden omvatten het aansluiten en bekabelen van elektronische componenten, inclusief incidenteel het bouwen van schakelkasten volgens tekeningen of constructie. Tot slot ben je in staat om zelfstandige machines te stellen en te testen voordat ze worden opgeleverd.

Hoofdtaken Mechatronisch Monteur:

  • Monteren, assembleren, afstellen en testen van zowel mechanische als elektronische componenten. Organiseren van middelen, materialen, capaciteit en ruimte. Actief bijdragen aan de implementatie en opvolging van procesverbeteringen.


Gevraagd

  • MBO-diploma Mechatronica of een geschikte richting.
  • Leergierigheid of ervaring in een bijbehorende rol.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Kwaliteitsbewust, met hoge eisen aan je eigen werk en goed praktisch inzicht.


Aanbod

  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • Grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Mogelijkheden voor relevante opleidingen en cursussen.
  • Een informele werksfeer.


Bedrijfsomschrijving

Een innovatief, wereldwijd actief familiebedrijf zet zich in voor de duurzame en diervriendelijke evolutie van pluimveehouderijen.Er is een stimulerende rol beschikbaar op de locatie in Aalten bij de machinebouwdivisie van dit bedrijf. Deze divisie, onderdeel van een grotere groep, levert oplossingen voor het succesvolle oplossen van broed- en consumenteneieren. Er wordt momenteel gezocht naar monteurs voor deze tak in Aalten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in