+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aartselaar (BE).

Service Engineer Pompen Aartselaar (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van slimme energiebesparende oplossingen bij een toonaangevend merk in de pompindustrie. Als Service Technician voor Service and Solutions speel je een cruciale rol in het leveren van uitstekende service aan klanten. Geniet van een competitief salaris, een variabele bonus, en unieke extra's zoals een vergoeding voor fietsgebruik. Profiteer van een informele werksfeer, een internationale omgeving en een opleidingstraject ter ondersteuning van je groei binnen de organisatie. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Service Technician
•Service and Solutions ben je verantwoordelijk voor het leveren van snelle en adequate service aan klanten. Je werkt nauw samen met lokale facilitair- en plantmanagers, onderhoudsmonteurs en een sterk backofficeteam om de beste service ter plaatse te bieden. - Demonteren, inspecteren, problemen oplossen, repareren en vervangen van onderdelen, pompen, pompsystemen en accessoires.- Afhandelen van garantieclaims op een eerlijke, tijdige en procesmatige manier.- Nauwkeurige invoer en analyse van gegevens via SAP en FAS.- Vastleggen van fouten in standaard rapportagetools en het FAS-systeem.- Zorgen voor een snelle omschakeling en betrouwbare reparatie van producten.- Ontwikkelen van een aanpak voor continue verbetering van het onderhoud van reparaties en uitvoeren van corrigerende maatregelen.- Bieden van back-up ondersteuning voor de afhandeling van inkomende oproepen voor service- en technische vragen.- Handhaven van een hoog niveau van klantvriendelijkheid met betrekking tot openstaande- en uit te voeren servicetaken.

Baanaanbod
- Uitstekend salaris dat overeenkomt met jouw opleiding en werkervaring.- Bijkomende voordelen zoals een variabele bonus, eindejaarspremie, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.- Vergoeding voor fietsgebruik.- Opleidingstraject ter ondersteuning van je dagelijkse werk en voorbereiding op mogelijke volgende stappen binnen de organisatie.- Informele werksfeer met vertrouwen en samenwerking.- Internationale omgeving met aandacht voor een goede balans tussen werk en privé.

Functie-eisen
Heb je ervaring als service technieker, onderhoudstechnieker, storingstechnieker of onderhoudsmonteur? Dan kan je zeker ook in aanmerking komen!- Bachelor in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring.- Sterk technisch begrip en ervaring met serviceprocessen en -systemen.- Uitstekende communicatieve vaardigheden.- Vloeiend Nederlands, sterke kennis van Engels en Frans.- Klantgericht en betrouwbaar.- Probleemoplossend vermogen.- Stressbestendig en in staat om in urgente situaties de behoeften van de klant te begrijpen.

Bedrijfsprofiel
Bij een van de meest toonaangevende merken in de pompindustrie waar je bijdraagt aan slimme energiebesparende oplossingen voor de klimaatverandering. Ze zijn een wereldwijd opererend water technologiebedrijf met duizenden medewerkers verspreid over vele landen. Hun voortdurende focus ligt op innovatie van producten en diensten om watertransport, zuivering en efficiënt gebruik te bevorderen. Als onderdeel van ons dynamische Service & Solutions-team in Aartselaar, België, zul je rapporteren aan de verantwoordelijke voor de serviceafdeling. Hun werkomgeving is informeel en kenmerkt zich door vertrouwen en samenwerking. We bieden een internationale setting waarin we streven naar een goede balans tussen werk en privé. Door deel uit te maken van ons team kun jij een waardevolle bijdrage leveren aan de gewenste verandering, ongeacht welke functie je vervult.

Gerelateerde zoekopdrachten

Service EngineerSalaris Service Engineer
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in