+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kontich (BE).

Service Engineer (vaste site) Kontich (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Four Life Sciences

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Service Engineer Elektromechanica zorg je voor het onderhoud van speciale installaties op tankwagens en in depots. In het begin werk je in de werkplaats, maar later ga je ook op locatie werken met een eigen servicewagen. Je leert veel en als je genoeg weet, help je klanten ook buiten normale werktijden. Je krijgt een wagen met reserveonderdelen. Dit werk is afwisselend en je leert veel over verschillende systemen. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
In de rol van Service Engineer Elektromechanica sta je in voor zowel elektromechanisch correctief als preventief onderhoud aan verladingsinstallaties en meetsystemen. Deze zijn onder meer geïnstalleerd op tankwagens en in depots. Aanvankelijk word je tewerkgesteld in de werkplaats. Je ontvangt een servicewagen, uitgerust met de meest courante wisselstukken, om ter plaatse correctief onderhoud te kunnen verrichten. Na het opdoen van voldoende kennis en ervaring word je opgenomen in het wachtdienstsysteem voor klanten.


Gevraagd

Functie-eisen
  • In het bezit zijn van een diploma A2 of A3.
  • Ervaring in een soortgelijke functie of industriële serviceomgeving is een pluspunt.


Aanbod

Baanaanbod
Je kan een bruto jaarsalaris rond de €55.000 verwachten (excl. vergoedingen).32 vakantiedagen om op je gemak te ontspannen.Je wordt steeds van thuis tot thuis betaald. Maaltijdcheques en een mooie maandelijkse netto vergoeding om je vaste kosten te dekken.Een servicewagen (Volkswagen Caddy) en de nodige tools om je functie correct uit te voeren.Uitgebreide interne opleidingen.Je overuren kan je opnemen in recup of laten uitbetalen.Wanneer je meedraait in de wachtdienst ontvang je nog een bonus rond de €500 bruto


Bedrijfsomschrijving


Bedrijfsprofiel
Je komt als Service Engineer terecht in een organisatie die toonaangevend is op het gebied van metingen voor de opslag en verlading van vloeistoffen. Met een breed scala aan producten en totaaloplossingen, wordt er grote waarde toegevoegd aan diverse industriële sectoren, waaronder de olie- & gasindustrie, de (petro)chemie en transportondernemingen. Deze onderneming staat bekend om haar innovatief gamma, gebruiksgemak en veiligheid op de werkvloer, mede dankzij haar VCA** certificering en gespecialiseerde service-afdeling.

Gerelateerde zoekopdrachten

Service EngineerSalaris Service Engineer
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in