+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Werkvoorbereider HVAC | Incl. Wagen Aartselaar (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.417 p/m

Vacature in het kort

We zoeken een Werkvoorbereider HVAC die een belangrijke rol speelt in onze technische dienst. Je werkt aan het laten verlopen van processen en het geven van top service. Je taken zijn onder andere schakelen tussen afdelingen, technische plannen realiseren en collega's helpen. We bieden een goed salaris, opleiding op maat, en extra voordelen zoals maaltijdcheques en een mogelijke bedrijfswagen. Ook hebben we leuke teamactiviteiten en een vrije dag op je verjaardag. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Wat ga je doen? Als Werkvoorbereider HVAC ben je een essentieel lid van de technische dienst, waarbij je bijdraagt aan de dagelijkse werking en ondersteuning van zowel de technische als de studiedienst. Jouw taken omvatten:
· Schakelen tussen de studiedienst en de afdelingsverantwoordelijke.· Begrijpen van technische tekeningen.· Realiseren van technische plannen.· Intekenen van producten.· Maken van calculaties en offertes.· Uitvoeren van warmteverliesberekeningen.· Bieden van technische ondersteuning aan collega's en klanten.
Jouw focus ligt op het efficiënt laten verlopen van processen en het bieden van hoogwaardige service.

Baanaanbod
Wat wordt jou geboden?
· Een zeer competitief salaris tot €65.000 per jaar.· Op maat gemaakte opleidingsmogelijkheden.· Extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, ecocheques, verzekeringen, onkostenvergoeding en meer.· Een mogelijkheid tot bedrijfswagen.· Kom je graag met de fiets naar het werk? Dan kun je gebruik maken van fietsleasing. · Een dynamische en aangename werkomgeving met borrelavonden, fruit op het werk, een vrije dag op je verjaardag, teambuildings en tal van originele, sociale activiteiten op de kalender.

Functie-eisen
Wat wordt er van jou verwacht?· Een technisch diploma of gelijkwaardige ervaring · Sterke kennis van HVAC· Interesse in het tekenen en begrijpen van uitvoeringsplannen · Een echte Teamplayer

Bedrijfsprofiel
Waar ga je werken? Bij dit toonaangevende bedrijf met bijna 50 jaar ervaring in ventilatie, verwarming en sanitair, wordt er gewerkt aan een breed scala aan oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. De focus ligt voornamelijk op vloerverwarming en ventilatiesystemen, waarbij er continu wordt gestreefd naar innovatie en het leveren van uitstekende service. Als Werkvoorbereider HVAC ben je een belangrijke factor in dit proces. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn familiaire karakter en een hechte werkomgeving.

Gerelateerde zoekopdrachten

WerkvoorbereiderSalaris Werkvoorbereider
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in