+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Antwerpen (BE).

Coordinator werkvoorbereiding Antwerpen (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Weet jij je hoofd altijd koel te houden en ben jij een coördinator in hart en nieren? Dan is deze rol iets voor jou! Je komt te werken in een internationale omgeving, waarbij je direct een contract aangeboden krijgt. Je krijgt de kans om door te groeien in een informeel team. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor een vlotte en efficiënte overdracht van bemanningsleden wereldwijd. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Weet jij je hoofd altijd koel te houden en ben jij een coördinator in hart en nieren? Heb jij daarnaast een goede kennis van personele zaken en spreekt het werken in een internationale omgeving jouw aan? Dan zijn we op zoek naar jou! Interessant om te weten; je krijgt in deze fulltime functie van coördinator direct een contract aangeboden vanuit het bedrijf.

wat bieden wij jou
  • Salaris o.b.v. ervaring en opleiding
  • Direct een contract bij het bedrijf
  • Kansen om door te groeien
  • Werken in een informeel team
  • Essen (BE)
wie ben jij

Je functioneert op HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur al werkervaring in een off-shore omgeving. Hier ben je tot de conclusie gekomen dat jij het heerlijk vindt om je handen uit de mouwen te steken en dat je hoge werkdruk nodig hebt om lekker scherp te zijn. Daarnaast beheers jij naast de Nederlandse, ook de Engelse taal goed en ben jij een kei in het plannen en organiseren van je werk! Je bent bereid om te reizen en je maakt deel uit van het 24-uurs noodhulpteam.

wat ga je doen

Als coördinator neem je deel aan een dynamische afdeling waar je je nooit zal vervelen. In het kort ben jij verantwoordelijk voor een vlotte en efficiënte overdracht van de bemanningsleden van en naar de schepen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want de bemanningsleden zitten over de hele wereld. Voor deze overdrachten moet je van alles regelen qua vervoer, vlucht en accommodatie. Daarnaast moet ook alle documentatie en reisarrangementen op tijd en volgens relevante voorschriften en normen worden opgesteld. Ook de bemanningsleden stel jij op de hoogte van hun reisschema's.

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is actief in de scheepsvaart, in Essen (net over de grens in Roosendaal) zit de afdeling personeelszaken. Vanuit hier worden opleidingen en trainingen georganiseerd, maar ook de bemanningswisseling en alles op het gebied van HR. Je komt te werken op de afdeling crew operations die beschikt over 4 teams. Ieder team bestaat uit coördinatoren van zowel junior tot senior niveau. Het merendeel komt vanuit Nederland. Het is dan ook mogelijk om een Nederlandse aanstelling te krijgen. Het team valt te omschrijven als gemoedelijk, zelfstandig en er heerst een goede sfeer. Als coördinator kan het ook weleens voorkomen dat je ook moet reizen richting het kantoor in Delft. Indien nodig zal je ook moeten reizen om werkzaam te zijn op locatie waar mobilisatie van de bemanning plaats vindt en dit te begeleiden.

sollicitatie

Herken jij jezelf in het profiel van coördinator? Reageer dan direct met motivatie door te klikken op "solliciteer direct". Heb je nog wat vragen? Neem dan contact via 0165-587025 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Gerelateerde zoekopdrachten

WerkvoorbereiderSalaris Werkvoorbereider
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in